İYİ Parti Adayı Alemdar Öztürk'ün Algısı Suya Düştü!

İYİ Parti Adayı Alemdar Öztürk'ün Algısı Suya Düştü!
  • 29 Mart 2024, Cuma 17:09

Cumhur İttifakı AK Parti Ceyhan Belediye Başkan Adayı Erol Kahraman"ın dün düzenlediği programda, İYİ Partili Meclis Üyesi Adayı ve Ceyhan'ın önde gelen İYİ Partili aileleri Erol Kahraman'a destek açıklamasında bulunmuştu.

İYİ Parti Adayı Alemdar Öztürk algı siyaseti yaparak maskesi yere düştü. Balu ailesi Erol Kahraman'ın seçim ofisine gelerek açıklamalarda bulundu. İYİ Parti'nin Meclis Üyesi Adayı Halil Balu'nun partisinden istifa ettiğinin belgesi yayınlandı.

AK Parti Ceyhan Belediye Meclis Üyesi Av. Salih Aydın, Balu ailesi ile bir araya gelerek Erol Kahraman seçim ofisi önünde basın açıklaması yaptı.

Dün akşam itibariyle İYİ Parti Meclis Üyesi olarak 11. sıra adayı Halil Balu partisinden istifa etmiş, yapılan törenle adı geçen aile fertierinden 25 kişi ile birlikte rozet takma töreni yapılmış ve halkımızla paylaşılmıştır.

Halil Bey, törende Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Erol Kahraman ile meşaleler altında kol kola el ele sahneye çıkmış, çok mutlu olduğunu tüm halka ilan etmiştir.

Bu süreç anlık gelişen bir olay değildir. Adayımıza destek olan aile fertleri şahsım ve adayımızı farklı zamanlarda 3 defa evlerine misafir etmiş ve desteklerini dile getirmişlerdir. Buna dair fotoğraf ve görselleri paylaşıyorum.

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı partisindeki bu dağılmayı hazmedememiş ve gece vakti istifa eden kişinin evine giderek, kurduğu baskı ile sosyal medya sihirbazlığı yapmaya çalışmıştır.

İYİ Parti Adayı'nın paylaştığı videoda Halil Bey'in yüzünden korktuğu ve baskı ile açıklama yaptığı anlaşılmaktadır. Dolayısıyla baskı ya da kumpasa uğrayan birinin törendeki davranışları İYİ Parti Adayı'nın iddialarını yalanlar nitelikte olduğu herkesin takdirindedir.

Ayrıca Balu ailesinde tarafı olduğum dava dosyasına konu olayda mağdur tarafa Ceyhan Kaymakamlığı tarafından 150.000 TL olarak yapılan bir yardım söz konusu değildir. Bunun ispat edilmesi gerekmekte olup, aksi halde İYİ Parti Adayı yine iftira atmış olacaktır.

Ceyhan yönetmeye talip olan kişinin güvenilir olması gerekir. Seçim kazanmak için yalan söyleyerek, iftira atarak siyaset yapılmasını Ceyhan halkı kabul etmez.

Bu paylaşımdan sonra bugün bu ana kadar ittifakımıza destek verip aramıza katılan aile fertleri ly: partı başkan adayının açıklamalarını kabul etmediklerini, gerek tarafıma gerekse de başkan adayımıza açıkça ifade etmiştir. Yalana karşı dik durup bizden desteğini esirgemeyen bu aile mensuplarına canı gönülden teşekkür ediyorum.

İnşallah 1 Nisan sabahı Alemdar Bey'i, onun da başkanı olarak seçilecek Erol Kahraman ve biz ekibini hayırlamaya bekliyor, milletin iradesine saygı duymasını tavsiye ediyoruz.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık