İşçi kıyımı yapıp, işçi alımı için harekete geçen Zeydan'a tepki yağıyor

İşçi kıyımı yapıp, işçi alımı için harekete geçen Zeydan'a tepki yağıyor
  • 06 Ocak 2021, Çarşamba 13:08

İstanbul seçimlerinden hemen sonra, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Belediyede çalışan 3 Bine yakın işçiyi işten çıkararak büyük işçi  kıyıma imza atmıştı. 

Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı döneminde bir tv kanalında canlı yayına katılan Karalar, "Hiçbir işçiyi işten çıkarmayacağım" sözleri üzerine, Belediyede çalışan işçilere göndermede bulunduğu ifade edikmiş ve Karalar'ın bu hamlesi 'Siyasi Şov' olarak adlandırılmıştı.

HDP'yi de arkasına alan Zeydan Karalar,  Adana Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmişti.   İşten çıkarılan binlerce insan Zeydan Karalar'a tepki göstermiş, mahkemelere suç duyurusunda bulunan işçiler hak arayışında bulunmuştu. 

200 kişinin işçi alımı yapılacağı form ssoyal medyada paylaşılınca, işten çıkarılan KHK'lı işçiler Karalar'a ateş püskürdü. Mahkemeyi kazanmalarına rağmen işe dönüşleri gerçekleşmeyen işçiler, Karalar'a seslendi; İş hakkımızı kazanmamıza rağmen, haklarımız yerine gelmediği gibi bizlerle alay ediliyor, Yüce Allah, Karalar'a vicdan versin" sesleri yükseldi. 

 

 

FETÖ ile bağlantılı 11 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarıldı FETÖ ile bağlantılı 11 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarıldı

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık