Hülya Erdem'in sözleri balon çıktı!

Hülya Erdem'in sözleri balon çıktı!
  • 27 Kasım 2023, Pazartesi 21:59

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem CHP İl Başkanlığı'na giderek, aday adaylığı başvurusunda bulundu. 

Ceyhan'ın hemen hemen her sokağında çöp görüntüleri vatandaşı çileden çıkardı. Hülya Erdem'in "Ceyhan'a hizmet etmek yürek ister, o yürekte bende var" sözleri balon çıktı. Ceyhan'da hayal kırıklığı yaşatan Erdem'in aday adayı olmasını değerlendiren Ceyhan'lılar Erdem'e tokat gibi cevap verdi: "Ceyhan'a ne yapmış, her taraf pislik götürüyor, utanmadan yürekten bahsediyor" sözleriyle tepkilerini dile getirdi. 

İlçede 7 milyona yakın konserler düzenleyen Hülya Erdem, asli görevini yerine getirmeyip, konserlerle algı yaparak, hizmetsizliğini örtbas ettiği öne sürüldü. CHP'den aday olamayacağına kesin gözüyle bakılan Erdem'e, Yeniden Refah Partisi Adana İl Başkan Yardımcısı Gazi Örlün'den adaylık teklifi yapıldığı öne sürüldü. 

Hülya Erdem döneminin kapandığı kulislerde yankılandı. 

Özel Kalem Müdürü olan Öznur Akcan'ı Bursa Nilüfer Belediyesi'ne göndereceği, "Aday olmazsam, Bursa'ya" taşınacağım" dediği iddia edildi. "Ceyhan'a hizmet etmek yürek ister, o yürek de bende var" algısıyla, Ceyhan'lı vatandaşların aklıyla dalga geçen, teskeresine sayılı günler kalan, Hülya Erdem'in bir an önce aklını başına alıp, Ceyhan'ı çöplüğe mahkum etmekten vazgeçmeli" sesleri yükseldi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık