Erol Kahraman MHP'lilere Müjdeyi Verdi!

Erol Kahraman MHP'lilere Müjdeyi Verdi!
  • 27 Mart 2024, Çarşamba 14:23

Tam Adana TV ekranlarında canlı yayınlanan Hodri Meydan Programı'na konuk olan Cumhur İttifakı AK Parti Ceyhan Belediye Başkan Adayı Erol Kahraman, MHP'lilere müjde verdi. 

Erol Kahraman'ın seçim ofisi önünde yüzlerce insanın canlı olarak izlediği Hodri Meydan'a konuk olan Cumhur İttifakı AK Parti Ceyhan Belediye Başkan Adayı Erol Kahraman, Ak Parti Ceyhan İlçe Başkanı Süleyman Yeşil ve MHP Ceyhan İlçe Başkanı Murat Mirzaoğlu; Ebrar Ulaş ve Ersin Sucu'nun hazırlayıp sunduğu açık oturum Hodri Meydan Programı'na konuk oldular. Hodri Meydan Programı'nda konuşan Kahraman:

"Kıymetli hemşehirlilerim, yapacağımız projelerin bazılarından bahsettik. Bizim 40 tane projemiz var 5 yıl içerisinde yapacağımız. Bazılarını zikrettik.

Bir tanesi hemen hemen bir ay içerisinde yapabileceğimiz, proje demiyelim ama önemli bı üzeri çizili hataya yıkılan 3 hilalli tuzlugöl kemerini bir ay içinde tekrar yerine koyacağız. 

'Millet Bahçesini Cumhurbaşkanımızın adına yapacağız.' dedik. Ama bir sürprizimiz daha var. Cumhur İttifakı Bilge Lideri Devlet Bahçeli adına ise şehrimizin en büyük toplu konut projesini yapacağız. Şehrimizde işsiz olanlara iş bulmalarına yardım edeceğimiz gibi toplu konut projelerimizden taksitle kiradan daha az fiyata ev sahibi olmalarının imkanını sunacağız. Hem şehrimizde, merkezde hem de büyük köylerimizde bu projemizde Devlet Bahçeli Konutları 1, Devlet Bahçeli Konutları 2 gibi sıralayarak inşallah bu 5 yıl dönem içerisinde en az 1500-2000 kişiyi ev sahibi yapmayı planlıyoruz."

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık