Cumhur İttifakı’ndan Teşekkür Mesajı

Cumhur İttifakı’ndan Teşekkür Mesajı
  • 12 Şubat 2024, Pazartesi 8:19

AK Parti Adana İl Başkanı Ozan Gülaçtı ile MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Cumhur İttifakı Aday Tanıtım Toplantısı'na katılımın yoğun ve ilginin yüksek olmasından dolayı teşekkür mesajı yayınladılar. 

Cumhur İttifakı Adana İl Başkanları tarafından yapılan ortak açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Türkiye’mizin yüksek menfaatlerini, milli bekasını merkezine alan ve MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli ile AK Parti Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliklerinde kurulan Cumhur İttifakı’nın Adana’da yükselen bir değer olduğunu görüyor ve yaşıyoruz. Bu manada Cumhur İttifakı Aday Tanıtım Toplantımızın her yönüyle muhteşem görüntülere sahne olmasından büyük memnuniyet duyduk.

Seçim sürecine girdiğimiz andan itibaren şahit olduk ki Adana'mız Cumhur İttifakı’na inanıyor ve güveniyor. Biz de Adana’mıza inanıyor ve güveniyoruz. Ülkemizi, milletimizi nasıl ki karşılıksız seviyorsak, Adana’mızı da karşılıksız seviyor ve ayrım yapmadan tüm vatandaşlarımıza hizmeti borç biliyoruz. Ayırmadan, ayrışmadan Türkiye’miz için Adana’mız için canla başla çalışacağız. 1 Nisan'da Adana'mız kazanacak, Adan

Yüksek katılımları ve yoğun ilgileriyle aday tanıtım toplantımızı şölene dönüştüren partili partisiz tüm hemşehrilerimize, toplantımızı onurlandırarak heyecanımıza ve coşkumuza ortak olan AK Parti Genel Başkan Vekilimiz Sayın Mustafa Elitaş'a, AK Parti Genel Başkan Yardımcımız ve Parti Sözcümüz Sayın Ömer Çelik'e, AK Parti MYK Üyemiz Sayın Mehmet Şükrü Erdinç'e, MHP MYK Üyemiz Sayın Uğur Öztürk'e, Cumhur İttifakı Adana Milletvekillarimiz Sayın Muharrem Varlı'ya, Sayın Sayın Faruk Aytek'e, Sayın Sunay Karamık'a ve Cumhur İttifakı’mızın değerli protokolüne teşekkür ediyoruz.

 

Ayrıca, tüm adaylarımızı tebrik ediyor, çıktığımız bu kutlu yolun Adana’mız için hayırlı olmasını diliyoruz.“

Cumhur İttifakı Adayları:

Adana Büyükşehir Belediye Bakan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, Seyhan Belediye Başkan Adayı Erdal Hatipoğlu, Yüreğir Belediye Başkan Adayı Halil Nacar, Çukurova Belediye Başkan Adayı Firdevs Cingözler, Sarıçam Belediye Başkan Adayı Bilal Uludağ, Ceyhan Belediye Başkan Adayı Erol Kahraman, Kozan Belediye Başkan Adayı Mustafa Atlı, Karaisalı Belediye Başkan Adayı Bekir Şimşek, Pozantı Belediye Başkan Adayı Ali Avan, Karataş Belediye Başkan Adayı Necip Topuz, Yumurtalık Belediye Başkan Adayı Aydın Kütükoğlu, İmamoğlu Belediye Başkan Adayı Mehmet Aydın Kangur, Feke Belediye Başkan Adayı Ahmet Şener, Saimbeyli Belediye Başkan Adayı Vedat Cengiz, Tufanbeyli Belediye Başkan Adayı Ekrem Keçe, Aladağ Belediye Başkan Adayı Mustafa Akgedik

Binlerce kişi Erol Kahraman için sokağa döküldü Binlerce kişi Erol Kahraman için sokağa döküldü

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık