CHP ŞOV ARENASINDA!

CHP ŞOV ARENASINDA!
  • 19 Haziran 2021, Cumartesi 23:39

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin Kozan ilçesinde yapacağı kreşin temel atma töreni, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar,  Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Ankara Yeni Mahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, İstanbul Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ve İzmir Buca Belediye Başkanı Şükrü Kılıç’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Temel atma töreni öncesi Kozan Belediyesi’ni ziyaret eden ve Büyükşehir Belediyesi’nce yapılan Şehit Mustafa Fehmi Kubilay Meydanı’nda incelemelerde bulunan belediye başkanları, bir hukuk bürosunun açılışını da yaptı. CHP, İyi Parti, Saadet Partisi il-ilçe başkan ve yöneticileri, ilçe belediye başkanları, CHP Adana Milletvekilleri, il-ilçe kadın ve gençlik kolları başkan ve yöneticileri, meclis üyeleri, meslek odaları ve sivil toplum kuruluşlarının başkanları, muhtarlar ve Kozanlıların  katıldığı kreşin temel atma törenine tepkiler çığ gibi arttı. Adanalı vatandaşlar; "Bir kreşin temel atma törenine 10 Belediye Başkanı gelip şov yapıyor" ifadelerinde bulundular. 

AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay ise sosyal medyadan tepkisini böyle dile getirdi: "CHP, 2 Büyükşehir, 8 İlçe Belediye Başkanı ve 2 milletvekilinin katılımıyla Adana’da 1 kreşin temel atma törenini gerçekleştirdi. İnsanlık için küçük ama CHP’li belediyeler için büyük olan bu adım ve yapılan tören, CHP’li belediyelerin vizyonsuzluğunu bir kez daha ortaya koydu.

Kreş yapım maliyetinden daha fazlasını temel atma töreni için harcayan zihniyet, güzel şehrimiz Adana’mıza kötülük yapmaya devam ediyor. Şehrimizin dört bir yanı yerel hizmetlerden yoksunluktan dolayı büyük sorunlarla boğuşurken, bunlar şov peşinde koşuyor.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ay, Adana’ya yapılan destek ve yardımları açıkladı AK Parti İl Başkanı Mehmet Ay, Adana’ya yapılan destek ve yardımları açıkladı

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık