CHP Ceyhan Belediye Başkan Adayı Kadir Aydar projelerini bir bir sıraladı

CHP Ceyhan Belediye Başkan Adayı Kadir Aydar projelerini bir bir sıraladı
  • 30 Ocak 2024, Salı 13:04

CHP Ceyhan Belediye Başkan Adayı Kadir Aydar, Ceyhan basınıyla kahvaltı da buluştu. 

CHP Ceyhan Belediye Başkan Adayı Kadir Aydar, gece gündüz saha da olduğunu, AK Parti'li ve MHP'li seçmenlerin göstermiş olduğu teveccühden memnun olduğunu ifade etti.

Diğer adaylara karşı 15 puan önde olduğunu söyleyen Aydar, Ceyhan basınına yarım kalan projelerinin dışında, Ceyhan'ın gelişimi noktasında yapacağı projeleri bir bir sıraladı.

 

Aydar: "Bu işin parti seçimi olmadığı, hizmetlerimizin yarım kaldığı, bunu devam ettirseydik Ceyhan başka noktaya gelecekti. Gittiğim ziyaretlerde; Hizmetlerimin yarım kaldığını, bu işin parti meselesi değil, kişilerin seçimi olduğunu vatandaş söylüyor. AK Parti'liyim ve ülkücüyüm diyen vatandaşlar çok. Birçok farklı siyasi görüşte olan kişiler oy vereceğini söylüyor, bu benim için önemli, yaptığım çalışmada gördüm ki, benim anlatmak istediğimi Ceyhan'lılar gördü.

Göreve geldiğim ilk günü Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün olduğu yeri kaldıracağım, oraya büyük bir park inşa edeceğim. Göreve geldiğim bir ay içerisinde, Ceyhan Belediyesi'ni boşaltacağım. 20 metrekareyi geçmeyecek makam odası olacak. Ceyhan Belediyesi, Ceyhan Oteli olacak. Göreve geldiğim ilk dört ay içerisinde, Süleyman Oğuzcerit Bulvarı'na üst geçit yapacağım. Zeydan Başkan 55 günde alt geçit yaptı, bizde dört ayda üst geçit yapacağız. Ceyhan ikiye bölünmüşlükten kurtulacak.

Kent Meydan'ında yarım kalan projelerim var. Çay ocakları, kafeler ve aşağısında bulunan sauna ve hamam ilk 4 ay içerisinde sauna ve hamamı Ceyhan'lıların hizmetine sunacağım.

Sarısakal ve Gaziosmanpaşa Mahallesi’nde fabrikalar var. Bu fabrikaların sahipleriyle anlaşıp, oradan fabrikaları taşıyacağım. Akşama kadar toz içerisinde kalan insanlarımızı kurtaracağım, orayı da park haline getireceğim. İçerisinde kreşi olan, çay bahçesi olan kadınların sohbet alanı olan yaşam alanı olacak.

Ceyhan'da üç tane ücretsiz düğün salonu olacak. Göreve geldiğimizin birinci yılında bunu gerçekleştireceğim. Ceyhan'da eserler kazandırmaya devam edeceğim" ifadelerini kullandı.

CHP Ceyhan Belediye Başkan Adayı Kadir Aydar'dan Örnek Davranış CHP Ceyhan Belediye Başkan Adayı Kadir Aydar'dan Örnek Davranış

Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık