"Ceyhan'ı Köy Görünümünden Kurtaracağım"

  • 21 Şubat 2024, Çarşamba 22:41

Cumhur İttifakı Ceyhan Belediye Başkan Adayı Erol Kahraman, Ceyhan Sanayi Esnafının dertlerini dinledi. Bir çok esnafın feryadına şahit olan Kahraman, “Gönlünüz rahat olsun, nasıl Sarımazı’yı köyden şehire çevirdiysem, Ceyhan’ı köy görünümünden kurtaracağım, bu dertler kısa sürede tarih olacak” dedi.

Çarşı ve esnaf gezilerini aralıksız sürdüren, meclis üyesi adayları ve ittifak üyeleri ile akşamları mahalle toplantısına katılan Erol Kahraman, “Algıdan, reklamdan başka bir şey yapmamışlar. Nereye gitsek vatandaşlarımız dertli. Asli görevini dahi yerine getiremeyen bir yönetim anlayışıyla Ceyhan’ı köye çevirdiler. Bu şehirde doğmuş, bu şehirde kazanmış, bu şehirde yatırımını yapmış ve 15 yıllık belediye tecrübesi olan bir kardeşiniz olarak, liyakatlı, tecrübeli, genç ve dinamik ekibimle gerçek belediyecilik hizmetleri nasıl yapılır göstereceğim” dedi.

Sanayi esnafını gezerken, vatandaşların, ‘Halimize bak başkanım, 3 aydır belediyeyi arıyoruz çöpü almaya dahi gelmiyorlar. Yollarımızın durumu ortada, su girmesin diye kendi imkanlarımızla işyerimizin önünü biz doldurduk, diğer esnaf arkadaşlarda öyle, halimiz ortada’ sözleri üzerine Kahraman, “Sizlere söz veriyorum; bu dertler tarih olacak. Sarımazı Mahallemi köyden şehire nasıl çevirdiysem, Ceyhan’ı köy görünümünden kurtaracağım” ifadelerini kullandı.

Ceyhan'da Kahramanca Hkaye Yazılıyor Ceyhan'da Kahramanca Hkaye Yazılıyor

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık