CEYHAN İYİ PARTİ'DE KAZAN KAYNIYOR...

CEYHAN İYİ PARTİ'DE KAZAN KAYNIYOR...
  • 03 Ocak 2024, Çarşamba 22:53

İYİ Parti Ceyhan İlçe Başkanı Ahmet Akar yazılı basın açıklamasında bulundu.

İYİ Parti Ceyhan İlçe Başkanlığı'na getirilen Ahmet Akar, göreve gelirmez; "Partimiz içinde birleştirici olacağız, kimseye küsmeyeceğiz, her daim kucaklayacak bir siyaset yapacağız." Diye konuşan Akar, kurucu ilçe başkanı Av. Nusret Saçlı ve birçok isme kapıyı gösterince, İYİ Parti'de ayaklanma yaşandı. Yüzlerce kişinin istifa edeceği, dalga dalga istifaların geleceği konuşuldu. 

Akar'ın kurucu ilçe başkanına kapıyı gösteren işte o açıklaması: 

Akar şu ifadelere yer verdi: "Bugün yapılan Olağanüstü Yönetim Kurulu Toplantısında ilk olarak, Belediye Meclis Üyemiz Nusret Saçlı’nın, partimizin düzenli olarak yaptığı grup toplantılarına davet edilmesine rağmen, mazeretsiz olarak katılmaması konusu görüşmeye açılmış.

Ayrıca; kendisini grup toplantısına katılmak üzere davet etmeye giden Yönetim Kurulu Üyemizin ifadesi ile, kendisi İyi Parti ile herhangi bir ilişkisinin kalmadığını bundan sonra kendisine İyi Parti ile ilgili kimsenin bir şey söylememesi gerektiğini, 13 Ocak’ta Sayın Genel Başkanın Adana’da gerçekleştireceği toplantıya kadar bekleyeceğini, bu tarihte partiden istifa ederek partiyi Ceyhan da bitireceğini ifade etmiş.

Bu konu da Yönetim kurulunda görüşmeye açılmış, yapılan görüşmeler sonucunda Belediye Meclis Üyemiz Nusret Saçlı’nın parti üyeliğinin düşürülmesine ve ihraç talebi ile İl Yönetim Kuruluna sunulmasına oy birliği ile karar verilmiştir.  

 

Yine ayrıca; 

Aşağıda isimleri belirtilen Parti Üyelerimizin parti dışında bir yerde alternatif yönetim oluşturmak sureti ile Yönetim Kurulumuz, Milletvekillerimiz ve Genel Başkanımız hakkında dedikodular ürütmek sureti ile başka partiler ile temasa geçtikleri ve menfaat pazarlıkları yaptıkları tespit edilmiş olup, durumları yönetim kurulunda görüşmeye açılmış ve parti üyeliklerinin düşülmesi ve ihraç talebi ile İl Yönetim Kuruluna sunulmasına oy birliği karar verilmiştir." İfadelerini kullandı.

Başkan Akar, İYİ Parti'de istifa seslerine cevap verdi Başkan Akar, İYİ Parti'de istifa seslerine cevap verdi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık