CEYHAN İYİ PARTİ'DE DEPREM!

CEYHAN İYİ PARTİ'DE DEPREM!
  • 17 Eylül 2021, Cuma 22:32

İYİ Parti yetkililerinden aldığımız bilgiye göre, İYİ Parti Ceyhan İlçe Başkanı Sedat Akkuş  ve İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Boyraz , İl Disiplin Kurulu kararı ile; Tedbirli olarak İYİ Parti’den ihraç edildi.

 İtiraz süreçleri tamamlana kadar İYİ Parti İlçe Başkanlığı’na İlçe Sekreteri Abdurrahman Duran’ın vekalet edeceği öğrenildi.  İtiraz süreci neticesinde,  ihraç kararı onaylandığı takdirde, Sedat Akkuş ve Mehmet Boyraz kurucusu oldukları İYİ Parti ‘de üyelikleri son bulacak. Bu sürece nasıl geldiğini ortaya çıktı.

İŞTE! AKKUŞ’UN SONUNU HAZIRLAYAN BAZI SEBEPLER;

2019 ilçe kongresinde başlayan gerginliklerin sebep olduğunu ortaya atıldı. Üç adayın yarıştığı kongrede, ilçe başkanı olan Sedat Akkuş ve arkadaşlarının yazdığı delegeler ile seçime girilmişti. Seçim neticesinde de (doğal olarak) Sedat Akkuş ve ekibi kazanmıştı. Kongre sonrası İlçe Başkanı olan Sedat Akkuş ve ekibi, kongrede yarışa giren partilileri ötekileştirdiği nedeniyle partilileri tarafından tepkilere maruz kalmıştı.

Genel İdare Kurulu Üyesi olarak seçilen Gül Paksoy ‘a karşı alınan tavırlarda da yine partililer tarafından eleştirilmişti. Belediye Başkan yardımcısı ile İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi arasında yaşanan krizin doğru yönetilememesi de ayrı bir sorun olmuştu.  Özellikle İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Ceyhan ziyareti sonrası, ulusal kanallara da haber konusu olan skandalları hiç anımsamak istemiyor İYİ Partililer.

Ankara’dan gelen Milletvekili, Genel Başkan olmadıktan sonra sokağa çıkmayan bir başkan ve yönetim olduğu her yerde konuşuluyor. Bunların dedikodu olmadığını görmek için, sosyal medya sayfasını inceleyip, tarihlere bakıldığında her şeyin ortada olduğunu ifade eden İYİ Parti’liler, Akkuş’un ihracına sıcak baktı

 

Başkan Özsoy: İYİ Parti’nin Başkan Özsoy: İYİ Parti’nin "Yalan Siyaseti’ Ceyhan’da da Tutmadı"

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık