Ceyhan Belediyesi'nden Yandaşa Kıyak!

Ceyhan Belediyesi'nden Yandaşa Kıyak!
  • 29 Şubat 2024, Perşembe 14:02

TÜV'ün karşısında bulunan Atatürk Parkı’na bitişik iki köprünün arasındaki üçgen olan yaklaşık 50 dönüm arsa ucuz rakamlara yandaşa peşgeh çekildiği iddia edildi.

AVM, otel ve benzin istasyonu projeli, değer tespiti yapılan arsanın 2022'nin 11.ayında bilir kişi raporunda bu alanın tarla olarak gösterildiği öğrenildi. 2023 yılının 9. Ayında Ceyhan Belediye Başkanlığı'nın Adana’dan özel antlaşmalı Avukat Oğulcan sıkık tarafından 10 Milyon TL değer biçilen arsayı, arsanın kıymet takdirine itiraz edilmediği gibi kıymet takdiri itiraz hakkından feragat edildiği görüldü.

İcra Müdürlüğü'ne başvuru yapılarak bu arsanın kendi belirledikleri yandaşa 9 Milyon 100 Bin TL karşılığında rızayi olarak ihale çıkmadan satıldığı öğrenildi.

Bu arsanın tahmini yaklaşık değeri bilirkişiler tarafından 400 - 500 Milyon TL değere sahip olduğu ifade edildi. Değerinde satılmış olsaydı, Ceyhan Belediyesi'nin tüm borçlarını kapatıp üzerine kalan parayla da şehrin birçok eksikliğini giderecekken bir daire parasına satılmasına tepkiler yağdı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık