“Büyükşehir'de Emekçilerin Mağduriyeti Giderilecek”

“Büyükşehir'de Emekçilerin Mağduriyeti Giderilecek”
  • 15 Şubat 2024, Perşembe 12:40

Cumhur İttifakı ve AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, “Adana’nın kaderi bu değil, Adana’da artık hiçbir şey eskisi olmayacak” dedi. 

Memur-Sen Adana Genişletilmiş Divan Toplantısı’nda konuşan Cumhur İttifakı ve AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, “İnanmak başarmanın yarısıdır. Biz inanıyoruz. Çünkü niyetimiz halis, yolumuz kutlu. Allah’ın izniyle 1 Nisan sabahından itibaren Adana’ya hizmet etmek için yola revan olduk. İnşallah Adana Büyükşehir’de ve 15 ilçemizde Cumhur İttifakı’nın, sevginin, hizmetin, barışın bayrağını burçlara dikeceğiz ve inşallah Adana’da artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.” diye konuştu. 

Bu güzel şehre ibadet aşkıyla hizmet edeceğiz

Komşu şehirlerin hep Adana’ya örnek gösterildiğini ve Adanalının kaderinin bu olmadığının altını çizen Başkan Kocaispir, “Birçoğunuz çeşitli şehirleri gezip gördünüz. Elimizi vicdanımıza koyalım. Konya’yı, Kayseri’yi, Gaziantep’i hepimize örnek gösteriyorlar. Gidip geldiğimizde hep üzülüyoruz, canımız sıkılıyor. Diyoruz ki ‘Bu şehirlerde bu imkânlar bu güzellikler var biz de neden yok! Bu bizim kaderimiz mi? Bundan 25 30 yıl önce bir Kayserilinin, bir Konyalının, bir Gazianteplinin çocuklarını gezdirmek için, alışveriş yapmak için, sanayideki faaliyetleri yakından takip etmek için geldiği şehir Adana’mız bugün maalesef üzülerek söylüyorum o şehirlere gıpta eder hale geldi. Bu bizim kaderimiz değil. Allah nasip ederse önümüzdeki 5 yıl içinde Büyükşehir ve 15 ilçe ile birlikte el ele vererek, kader birliği yaparak, sevgiyi ve kardeşliği büyüterek, nefislerimizi ayaklar altına alarak, Allah rızası için bu güzel şehre ibadet aşkıyla hizmet edeceğiz.” dedi

Kocaispir'den Esnafa Destek Sözü Kocaispir'den Esnafa Destek Sözü

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık