Büyük Türkiye zaferi için Recep Tayyip Erdoğan

Büyük Türkiye zaferi için Recep Tayyip Erdoğan
  • 27 Mayıs 2023, Cumartesi 16:30

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü ve Adana Milletvekili Ömer Çelik, “14 Mayıs’ta hangi partiye oy vermiş olursanız olun ama 28 Mayıs’ta Büyük Türkiye Zaferi için ‘Recep Tayyip Erdoğan’ diyeceğiz” dedi.

Anka Derneğinin düzenlemiş olduğu Andırınlılar Kadirlililer buluşmasına Katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü ve Adana Milletvekili Ömer Çelik, Yüreğir ilçesinde Andırınlılar ve Kadirliler Derneği (ANKA) nın etkinliğine katıldı. Oldukça yoğun bir katılımın gerçekleştiği etkinlikte Recep Tayyip Erdoğan’ın neden yeniden Cumhurbaşkanı seçilmesinin önemine değinen Çelik, hem iç hem de dış politikayla ilgili önemli mesajlar verdi.


Yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı etkinlikte hemşehrilerine teşekkür eden Anka Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şahin şunları söyledi:

“Anka Derneği olarak Düzenlemiş olduğumuz Andırınlılar Kadirlililer buluşmamıza katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü Adana Milletvekilimiz Sayın Ömer Çelik Bey'e, Geçmiş dönem Bakanımız Sayın Fatma Gül Demet Sarı Hanımefendiye, MHP Adana Milletvekilimiz Sayın Ayşe Sibel Ersoy Hanımefendiye, AK Parti Adana Milletvekilimiz Sayın Faruk Aytek Bey'e, Adana Büyükşehir Belediye Geçmiş Dönem Başkanı Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey'in Baş Danışmanı Sayın Hüseyin Sözlü Bey'e, Yüreğir Belediye Başkanımız Sayın Fatih Mehmet Kocaispir Bey'e, Adana Ticaret Odası Başkanı Sayın Yücel Bayram Bey'e, Kadirli Belediyesi Geçmiş Dönem Başkanı Sayın Ahmet Tuncel Bey'e, MHP İl Başkan Vekili Sayın Mükremin Kara Bey'e, MHP Adana Milletvekili Adayı Firdevs Cingözler Hanımefendiye, MHP Çukurova İlçe Başkanı Sayın Hasan Öztuğ Bey'e, MHP Sarıçam İlçe Başkanı Sayın Mustafa Kızılelma Bey'e, AK Parti Yüreğir İlçe Başkanı Sayın Necip Fazıl Cengil Bey'e Tüm Andırınlı ve Kadirlili Hemşerilerimize Şükran ve Sevgilerle Teşekkür ederiz. Rabbim Birliğimizi, dirliğimizi daim etsin.”

"Kılıçdaroğlu sessiz kalıyor, teröre destek veren siyasetçileri ve partilerin desteğini istemiyorum demedi"

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Kemal Kılıçdaroğlu bunlara sessiz kalıyor. Tüm bunlara rağmen teröre destek veren siyasetçileri ve siyasi partilerin desteğini istemiyorum demedi" dedi.


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Adana’nın Kozan ilçesinde iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi. Açıklamalarda bulunan Çelik, muhalefeti eleştirdi. Seçimlerde iki aday arasında yarış olmadığına değinen Çelik, “Yarış Cumhurbaşkanımızı, tüm dünya liderleri içerinde herkes tarafından kabul edilmiş yönetme kabiliyeti ile karşı tarafın yönetme beceriksizliği arasında geçiyor. Çok uzun süredir siyasetteyim. Kimin ne söylediğinin neye karşılık geldiğini görüyorum. İlk defa belki de Cumhuriyet tarihinde belki de ilk defa Kemal Kılıçdaroğlu’na terör örgütleri tarafından sürekli destek açıklanmasına rağmen buradaki siyasetçiler gece gündüz ‘Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekliyoruz, özerklik ilan edilecek, terörist başına imtiyaz verilecek’ gibi söylemler ve üsluplar kullanıyorlar. Kılıçdaroğlu bunlara sessiz kalıyor. Tüm bunlara rağmen teröre destek veren siyasetçileri ve siyasi partilerin desteğini istemiyorum demedi" diye konuştu.


Kılıçdaroğlu’nun sağa sola milliyetçi afişler astığına değinen Çelik, “’Hudut namustur afişlerini asmışlar’ halbuki hudutları korumak için TSK’ya yetki teskeresi istendiğinde iki parti karşı çıktı. Biri HDP onlar PKK’ya karşı operasyon yapılmasın diye karşı çıktı, Cumhuriyet Halk Partisi niye karşı çıktı bu teskereye? Kimse 14 Mayıs’tan sonra sahte milliyetçilik muhafazakarlık üretmesin, bu işin bir ciddiyeti yok. İkincisi 6-7’tane Cumhurbaşkanı yardımcısı olacakmış. Bunlar Türkiye’ye istikrar vaat eden bir tablo değil" ifadelerini kullandı.


Karadeniz gazının bulunması ve diğer sondaj faaliyetlerinin Türkiye’nin enerji üstü olma yolunda ilerlemesi olduğuna dikkat çeken Çelik, “Parti yarışı bitti şimdi Türkiye’nin geleceğini oylayacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

Erdoğan Adana'da konuştu; 'Depremzede öğrencilerine özel kontenjan' Erdoğan Adana'da konuştu; 'Depremzede öğrencilerine özel kontenjan'

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık