“BU KEZ, EROL KAHRAMAN”

“BU KEZ, EROL KAHRAMAN”
  • 01 Nisan 2021, Perşembe 22:42

Pandemiye rağmen, il ve ilçe teşkilatları kolları sıvayarak vatandaşın kapısını çalmaya devam etmesini değerlendiren siyasetçiler, genel seçimin, yakın bir zamanda yapılacağını ifade etmesi sonrası aday olmayı bekleyen siyasetçileri heyecanlandırdı.  

Özellikle AK Partili vatandaşlar, Ceyhan’dan milletvekili göndermek istiyor.  Geçtiğimiz dönem, iş insanı Erol Kahraman’ı 10. sırada yer veren AK Parti Ceyhan’da daha sıcak bakıyor.  Ceyhan’dan bir vekil adayını bu kez üst basamaktan yer vermesi olasılığının yüksek olduğu öne sürülüyor.  Erken seçime sıcak bakmayan AK Parti kurmayları, her ihtimali göz önünde bulundurarak çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Bu Kez, Erol Kahraman…

Önceki dönem milletvekilliği seçiminde 10. Sırada seçime giren Erol Kahraman’ın tekrar aday olup olmayacağı konuşulsa da, En şanslı ismin Erol Kahraman olduğu kulislerde yankılanıyor. İş insanı Kahraman’ın Belediye Başkanlığı seçiminde de aday adayı olarak boy göstermesi, ardından milletvekilliği seçiminde de aday olan Kahraman, istediği adaylığı alamayınca, “Siyaseti bıraktım” açıklamasında bulunsa da, Ceyhan’da her zaman siyasetin en gözde ismi olaya devam etti.

İş insanı Erol Kahraman siyasetin yanı sıra Ceyhan’a yaptığı yatırımlarla da kendisini konuşturmayı başardı. Birçok iş insanının cesaret dahi edemediği dönemde, yatırımlarına devam eden Erol Kahraman Ceyhan’da istihdam yaratmaya devam ediyor.  

Erol Kahraman her seçim heyecan yarattı…

Tek bir kuruş dahi borcu olmayan Sarımazı Belediyesi’nin başkanlığını yapan Kahraman her seçime damga vuran isim olmayı başardı. Alemdar Öztürk’ün aday olduğu dönemde günlerce miting düzenleyerek 10 binlerce insanı bir araya getiren Erol Kahraman, ‘AK Parti’ye evet, adaya karşı’ dedirtmeyi başaran tek isimdi. Devlet Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Adana mitingine yüzlerce araç kaldıran ve binlerce insanla Adana yolunda yaptığı konvoyla şov yapan Kahraman adını sık sık gündemde tutmayı başaran isimdi. Ramazan Ayı’nda tırlar dolusu yardım kolisini Ceyhanlı vatandaşlara kapı kapı dağıtan isimdi. 2019 yerel seçimde, adaylığı Ali Alper Boydak’a kaptıran Erol Kahraman yine boş durmamıştı (!) AK Parti’de siyaset yapan tüm aday adaylarını kendi ekseninde toplamayı başaran isim olmasına rağmen Boydak’ın adaylığını engelleyemedi.  Boydak aday oldu, seçimi kaybetti. Seçim faturası, Kahraman’la birlikte diğer aday adaylarına ve meclis üyelerine kesilmişti.

Ceyhan’da AK Parti’de siyaset yapan en güçlü 3 isimden biri olan Erol Kahraman önümüzdeki seçimde en şanslı isim olacağı hemen hemen her yerde dillenmeye başladı. Ceyhan’a yatırım yapmaya, Ceyhan’ın kalkınması için üzerine düşeni yerine getirmeye devam eden Erol Kahraman Ceyhan için büyük şans olacak…

Şeref Can, Erol Kahraman’ı canlı yayına davet etti Şeref Can, Erol Kahraman’ı canlı yayına davet etti

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık