Binlerce kişi Erol Kahraman için sokağa döküldü

Binlerce kişi Erol Kahraman için sokağa döküldü
  • 10 Şubat 2024, Cumartesi 23:28

31 Mart Yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı Ceyhan Belediye Başkan adayı olan Erol Kahraman'ı karşılayan binlerce vatandaş sokağa döküldü.

Yaklaşık binin üzerinde araç konvoy ile Ceyhan gişelerinde karşılanan Cumhur İttifakı Ceyhan Belediye Başkan adayı Erol Kahraman'a yoğun ilgi vardı. Şehir turu atan Kahraman'a MHP İlçe Başkanı Murat Mirzaoglu ve AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Yeşil eşlik etti.  Vatandaşları selamlayan Erol Kahraman'a teveccüh topladı.

Konvoy trafiği kitledi. Kahraman seçim bürosuna yoğun bir kalabalık eşliğinde geldi. Kurbanlar kesilip, Kuran Telafisi okundu. 

Kahraman binlerce kişyi önünde heyecanını gizleyemedi. Cumhur İttifakı Ceyhan Belediye Başkan Adayı Erol Kahraman şöyle konuştu:  "Bu anlamlı ve mutlu günümüzde Yanımızda olan değerli hemşerilerim! Hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyorum! Bugün, Partimizin Genel Başkanı, Cumhurbaşkanımız, Sayın Recep Tayyip Erdoğaın'ın takdiri Ve Bilge Lider Sayın Devlet Bahçeli’nin duası ile şehrimizin geleceğinin belirleneceği 31 Mart 2024 seçimlerinde Cumhur İttifakı Ceyhan Belediye Başkan adayı olarak görevlendirilmiş olmanın onurunu yaşıyorum.

Başta Adana’nın gururu, partimizin çelik bileği Bakanımız Sayın Ömer Çelik’e, Kıymetli il başkanım Sayın Ozan Gülaçtı’ya Cumhur İttifakı'nın değerli milletvekillerine, Cumhur İttifakı Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sayın Fatih Kocaispir’e, Cumhur İttifakı'nın kıymetli ilçe başkanlarına, Cumhur İttifakıı'na gönül vermiş her bir yol arkadaşıma ve sevenlerime destekleri için ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Bugünden itibaren zafere koşmaya "HAZIRMIYIZ" Birlikte aynı kulvarda yarışmaktan onur duyduğum tüm aday adayı arkadaşlarıma en içten ve samimi duygularımla seslenmek istiyorum: "Ne ben sizi geçtim, ne siz geride kaldınız. Düne kadar ayrı ayrı koşuyorduk şimdi artık bir hizada sıralandık. Aynı hizada kol kola koşmak için, bitiş çizgisinde Ceyhan’a huzur, Ceyhan’a güven, Ceyhan’a düzen, Ceyhan’a hizmet getirmek için Cumhur İttifakı'nın bayrağını birlikte göklere çekelim. Vatan sevdalısı olarak bizi biz yapan değerleri, göğüslerinde şeref madalyası gibi taşıyan teşkilat ruhunun vücut bulmuş hali olan arkadaşlarım artık bu yolda geride kalmak yok. Ben hayatta olduğum sürece sizlerle birlikte sizinle yoldaş olarak başarılara koşmaya ve sizin sevincinizi kendi sevincim olarak görmeye tüm kamuoyu önünde söz veriyorum." Diye konuştu

 

Erol Kahraman AK Parti Ceyhan Adayı Oldu Erol Kahraman AK Parti Ceyhan Adayı Oldu

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık