Başkan Özsoy: İYİ Parti’nin "Yalan Siyaseti’ Ceyhan’da da Tutmadı"

Başkan Özsoy: İYİ Parti’nin
  • 24 Haziran 2021, Perşembe 0:27

AK Parti Ceyhan İlçe Başkanı Sami Özsoy, geçtiğimiz hafta İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in yaptığı Ceyhan ziyaretini değerlendirdi. Başkan Özsoy, ‘‘algı ve yalan siyaseti Türkiye’de olduğu gibi Ceyhan’ımızda da tutmadı’’ dedi. Meral Akşener’in Ceyhan siyasetinin ‘yalan ve kurgu senaryolarla milletimize sunulmaya çalışıldığını belirten Başkan Özsoy, Meral Akşener ve ekibi gerçeklerden uzak, yalan üzerine kurulu siyasetlerini Ceyhan’da da yapmaya çalıştıklarını ama tüm oyunlarının ellerinde patladığını söyledi.

ÖZSOY: YALAN SİYASETLERİ BİR BİR ORTAYA ÇIKTI

Daha önce Akşener’in Hatay’da yapmaya çalıştığı kurgunun bir benzerini Ceyhanlı hemşehrilerimize yapmaya çalıştıklarını dile getiren Başkan Özsoy şu ifadeleri kullandı; ‘‘Gerek Meral Hanımın kendi sosyal medya hesabında paylaştığı vatandaşımızın, gerekse de bir çuval soğanı yere döken vatandaşımızın yakınları bizlere ulaşarak gerçekleri bizlerle paylaştılar. Meral Hanımın esnaf ziyaretinde sözde tesadüfen karşılaştığı ve sosyal medyasında paylaştığı kişinin İYİ Parti’nin üyesi ve il kongre delegesi olduğunu öğrendik. Yani kendi partililerini öğretleyip, Meral Hanımın karşısına sade vatandaş gibi çıkarıp hükümeti eleştirmesi için tamamen düzmece ve yalan üzerine kurulu bir tiyatro oluşturmuşlar. Bunu çok net tespit ettik. Diğer vatandaşımız da zaten kendisi oradaki kalabalığın yönlendirmesiyle kendisine verilen soğanı yere döktüğünü ve pişman olduğunu ulusal bir televizyon kanalında verdiği röportajla dile getirerek kamuoyundan özür dilemiş. Kısacası Akşener’in Ceyhan ziyaretinde yapmaya çalıştığı algı operasyonları ve yalan siyaseti bizzat Ceyhanlı hemşerilerimiz tarafından bertaraf edilmiştir” diyerek değerlendirdi.

“MİLLETİMİZE YALAN SÖYLEREK SİYASET YAPILMAZ”

AK Parti olarak kuruldukları günden bugüne kadar odaklarında her zaman millete hizmet etmeyi düstur edindiklerini belirten Başkan Özsoy, ‘‘Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde milletimize ne söz verdiysek hepsini tek tek hayata geçirdik ve geçirmeye de devam ediyoruz. Hamdolsun ki milletimizde AK Parti olarak bizlerin bu anlayışına girdiğimiz her seçimde teveccüh göstererek 2002 yılından beri kesintisiz olarak bizi iktidara taşıdı. Biz milletimizin her türlü isteğine karşılık vererek daha büyük, daha müreffeh ve daha güçlü Türkiye’yi hep birlikte inşa etmeyi sürdüreceğiz. Milletimize yalan söyleyerek siyaset yapmaya çalışan, bu ülkeye dair bırakın bir projeyi, tek bir hayali dahi olmayan zihniyet de yine milletimizin engin ferasetiyle siyasi hayatları boyunca iktidar yüzü göremeyeceklerdir. Bizler onların yalanlarına karşı durmadan, yorulmadan bu ülke için çalışmayı sürdüreceğiz ve milletimizle el ele 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize ilerleyeceğiz. Milletin gözünün içine baka baka yalan söyleyenlerde yine milletimiz tarafından ilk seçimde gereken cevabı sandıkta en ağır şekilde alacaklardır.” dedi.

AK Parti Ceyhan İlçe Başkanı Sami Özsoy'un ziyaretleri aralıksız devam ediyor AK Parti Ceyhan İlçe Başkanı Sami Özsoy'un ziyaretleri aralıksız devam ediyor

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık