Başkan Kadir Aydar'dan Ramazan Bayramı Mesajı

Başkan Kadir Aydar'dan Ramazan Bayramı Mesajı
  • 09 Nisan 2024, Salı 10:47

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, hemşehrilerinin Ramazan Bayramı’nı kutladı

Başkan Kadir Aydar’dan Ramazan Bayramı mesajı

“Ceyhanlılar güçlü bağlarla birbirine bağlanacak”

“Bayramı coşkuyla, ümitle ve kardeşçe kutlayalım”

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, hemşehrilerinin bayramını kutladı, belediye ekiplerinin ilçeyi bayrama hazırladığını belirtti.

Başkan Kadir Aydar, Ceyhanlıların yanı sıra Adanalıların ve Türk milletinin de Ramazan Bayramı’nı kutladı. Hemşehrilerinin, her zamankinden daha güçlü bağlarla birbirine bağlanacağını, bayramı coşkuyla, ümitle ve kardeşçe kutlayacaklarını belirten Başkan Kadir Aydar, hiçbir olumsuzluğa meydan verilmemesi için belediye ekiplerinin yoğun bir çalışmayla ilçeyi bayrama hazırladığını söyledi.

Başkan Aydar, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Değerli Ceyhanlılar;

Ceyhan halkının büyük desteğiyle yarım kalan hikayemizi tamamlamak üzere göreve yeniden seçilmemizin heyecanını ve mutluluğunu yaşarken; kardeşliğin, birliğin ve beraberliğin güçlendiği, dargınlık ve kırgınlıkların bir kenara bırakıldığı bir Ramazan Bayramı'nı daha karşılamanın sevincini yaşıyoruz.

Bildiğiniz gibi; bayramlar bizim toplumumuzda sevginin ve hoşgörünün toplumun bütün kesimlerine yayıldığı, paylaşmanın ve dayanışmanın en güzel örneklerini sergilediğimiz en özel günlerimizdendir. Bu bayramda da eş, dost, akraba ve hastaları ziyaret edecek, çocukları sevindirecek, ihtiyaç sahiplerine yardım edecek ve dargınlıkları gidererek bu özel günün ruhuna uygun davranacağız.

Ceyhan Belediyesi olarak, tüm Ceyhanlıların huzurlu bir bayram geçirmesi için kent genelinde temizlik seferberliği başlattık. Belediye olarak gerekli tedbirleri aldık ve bu bayramda da görevimizin başında olacağız.

Ramazan Bayramı’nın Ceyhan'a, ülkemize ve tüm dünyaya sağlık, barış ve kardeşlik getirmesini temenni ediyor; bu duygu ve düşüncelerle, kıymetli hemşehrilerimizin mübarek Ramazan Bayramı'nı kutluyorum.

Saygı ve sevgilerimle.” ifadelerini kullandı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık