Başkan Aydar muhtarların sorunlarını dinledi

Ceyhan Belediyesi Başkan Kadir Aydar’ın muhtarlarla bir araya geldiği bir kahvaltı organizasyonu gerçekleştirdi.

Başkan Aydar muhtarların sorunlarını dinledi
  • 04 Mart 2020, Çarşamba 22:55

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar; Funda Avcı Toplum Merkezi’nde gerçekleşen toplantıda Ceyhan Belediyesi birim amirleri, müdürleri, Adana Büyükşehir Belediyesi ASKİ yöneticileri ile birlikte 112 mahalle muhtarı ile bir araya geldi, sorunlarını dinledi, sorunların çözümü için çalışmalar başlattı.

“%65 Daha Az Gelirle, Yıllardır Çözülmemiş Sorunları Çözmek İçin Çalışıyoruz”

Mütevazı bir menü ile muhtarlarla kahvaltı yapan Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar daha sonra 2 saat boyunca kürsüde yerini alarak, ayakta tek tek muhtarların sorularını yanıtladı. Muhtarların, büyük bir çoğunluğu alt yapı ve yol şikâyetlerinden oluşan isteklerini dinleyen Başkan Aydar; mahallelerinizdeki sorunların tamamından sokak sokak, cadde cadde haberdarım. Ancak ilk dönem mahallelerinizdeki bütün sorunları çözerim dersem yalan söylemiş olurum. 2014’te çıkan büyükşehir yasası ile bütün köylerimiz birden bire mahalle oldu ama oldu demekle hiç birinin alt yapı ve yol sorunu çözülmedi. Yine bu yasayla Ceyhan Belediyesi’nin gelirleri %65 azaldı. Geçmişten kalan borç mirası zaten malumunuz. Tüm bu imkânsızlıklara rağmen biz Ceyhan’ın sorunlarını çözmek için gecemizi gündüzümüze kattık. Ama bir de kabul edilmesi gereken gerçekler var. Ceyhan’ın hiçbir mahallesinin alt yapısı yok. Bize vereceğiniz, sabır ve anlayış desteği ile elimizden gelenin en iyisi için gayret ettiğimizi zaten biliyorsunuz. Seçilmişin muhatabı seçilmiştir. Lütfen mahallelerinizin sorunlarını doğrudan bize bildirin” dedi.

“Ceyhan’ın Kuzeyi Neyse Güneyi de Odur”

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar toplantı boyunca zaman zaman muhtarlarla şakalaşarak eğlenceli anlar yaşanmasına vesile oldu. Muhtarlar sorunlarıyla yakından ilgilenen Başkan Aydar’a teşekkürlerini ilettiler. Başkan Aydar; “ Seçimden önce tek tek mahallelerimiz gezerek desteğinizi istedik. Seçimden sonra da sorunlarınızın çözümü için yine ziyaretlerimiz sürüyor. Bizim arkamızda siyasi partilerin değil, sizin desteğiniz var. Bizim için Ceyhan’ın Kuzeyi Neyse Güneyi de Odur. Ceyhan’ın kuzeyinden güneyine eşit hizmet götürmek için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.
Toplantı Türkiye Muhtarlar Derneği Ceyhan Şubesi temsilcilerinin Başkan Aydar’ı onursal üye yapmak için oylama yapması ile son buldu. Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar oy birliği ile Türkiye Muhtarlar Derneği onursal üyesi seçildi.

Eren Ulaş: “Ceyhan için birlikte çalışacağız” Eren Ulaş: “Ceyhan için birlikte çalışacağız”

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık