“ Bakanlığım Bir Kararnameye Bakıyor”

“ Bakanlığım Bir Kararnameye Bakıyor”
  • 20 Mayıs 2021, Perşembe 21:53

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in videoları Türkiye'yi sarsmaya devam ediyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, katıldığı televizyon programında açıklamalarda bulundu. 

Programda istifa çağrılarına cevap veren İçişleri Bakanı, şunları söyledi; 

*Bırakın bu ülkeye ihanet etmeyi, işimi yapamadığımı düşündüğüm an bu bir dakika koltukta kalan namussuzdur. Bu kadar basit. Bu ülke büyük ülke. İşimi yapamadım, 1 saniye kalan namussuzdur. Ömür boyu siyaset yapacak değilim nerede biterse milletimize yaptığımız hizmet için şükür ederiz biz demokrasi mücadelesi yapa yapa geldik.

“GÖREVİM GECE RESMİ GAZETEDE ÇIKAN KARARNAME İLE BİTER”

*Benim görevim gece ikide üçte resmi gazetede çıkacak bir kararname ile biter o ana muhalefet partinin adamları çok endişelenmesinler.

Benim görevim gece ikide üçte resmi gazetede çıkacak bir haberle biter benim işim bu kadar ya, o ana muhalefet partinin adamları çok endişelenmesinler ya… Ömür boyu bu görevlerde olacak halimiz yok.

PEKER ULUSLARARASI OPERASYONLA YURTDIŞINA ÇIKARILDI

Sedat Peker'in uluslararası bir operasyonla yurtdışına çıkarıldığını söyleyen Soylu, “Devlet suçlu susuzu haklı ile haksızı bu devlete ihanet edenlerin bu devlete asi olanı en iyi bilen anlayışa sahiptir ve şunu söyleyeyim alır getirir adaleti teslim eder, bu kadar. Süleyman Soylu gider, Ahmet gelir... Kimse merak etmesin. Millet, bu koltuklarda oturanlara yanlış iş yaptırmaz” dedi.

Peker'le ilgili İzmir ve İstanbul'da da operasyon olduğunu kaydeden Soylu, “İstanbul'daki durmuştu yeniden ben başlattım. Babamızın oğlu olsa kim olursa olsun bu ülkede mafya tipi örgütlenme yapıları üzerine haksızlık yapma hayat hakkı tanımayız kim ne derse desin. Birtakım muamma işler var, dava dilekçelerinde ifade ettim. Savcı beni çağıracak. Sonuna kadar talibim. Biz namusumuzu bu işte kazanmadık. İftiraların, yalanların ve bu konuda birtakım operasyonların karşısında kalabilirsiniz. Bazen dirayetli olursunuz bazen de aciz olursunuz. Duamız Cenab-ı Allah yapışan iftiradan korusun. Hayatımda en nefret ettiğim mafya tipi örgütlenmelerdir. Bunlarla mücadele etmek bizim namusumuzdur. Silmek, süpürmek bir daha bunları ülkeye musallat etmemek de bizim namusumuzdur. Bu operasyonu yapan benim” diye konuştu.

‘PEKER’E POLİS KORUMASI’ AÇIKLAMASI

Peker’e verilen koruma polisiyle ilgili de Soylu, “Benden önce verildi, benim dönemimde kaldırıldı” ifadelerini kullandı.

“AKRABALARIMA GAZETECİLERE TEMAS ETMİŞ”

Kendisinin uzun süredir Sedat Peker'in hedefinde olduğunun anlaşıldığının kaydeden Soylu, “Akrabalarıma gazetecilere temas etmiş, bana temas edebilmiş mi hayır” dedi.

ERDOĞAN’LA GÖRÜŞTÜ MÜ?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’la Sedat Peker konusunda bir görüşme yaptınız mu sorusuna Soylu, “Hayır görüşememiz olmadı” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık