Aydemir, "Ceyhan Lobisi Oluşturmak Lazım"

Aydemir,
  • 21 Şubat 2024, Çarşamba 22:20

"Siyaset için değil Ceyhan için varım"

CHP’den Ceyhan Belediye meclis üyesi adayı olan Gazeteci İzzet Aydemir; “Siyaset yapmak için değil, Ceyhan’a hizmet etmek için adayım’ diyerek neden aday olduğunu açıkladı. 

43 yıllık yaşamında hiçbir siyasi partiye üye olmadığını, 23 yıldır basın sektöründe hizmet veren Gazeteci İzzet Aydemir, Cumhuriyet Halk Partisi Ceyhan Belediye Meclis listesinde yer aldı. 

CEYHAN LOBİSİ OLUŞTURMAK LAZIM 

 ‘Ceyhan’ın sorunlarını, eksiklerini yıllardır yazdığını, çözüm için mücadele ettiğini’ ancak bir gazeteci olarak ilçede bir LOBİ’nin olmamasından her zaman büyük üzüntü duyduğunu ifade eden Aydemir; “Siyasetçi olma gibi bir niyetim yok. Bir gazeteci olarak bu ilçede bir lobinin oluşması için mücadele etmiş olsam da üzülerek ifade edeyim ki istediğim desteği bulamadım. Bugün bu göreve talip olmamda iki neden var. Birincisi ilçemizde bir lobinin oluşması, ikincisi halkın belediyeye gittiği değil, belediyenin halka gittiği bir anlayışı hakim kılmaktır. Bunu başarabilmek için bugün siyasette yer alıyorum” dedi.

‘ORTAK NOKTAMIZ CEYHAN’

Kadir Aydar’ın meclis Üyesi listesinde aday olan Aydemir, sözlerini şöyle noktaladı; “31 Mart seçimlerinin parti seçimi değil bir yerel seçim olduğu perspektifi ile hareket ederek, halkımızın partiden ziyade adaya, adayların projelerine ve ekibine oy vereceği kanaati hasıl olmalı. İlçemizi yönetmeye talip olan tüm adayları ve meclis listelerini tebrik ediyor, ortak noktamız olan Ceyhan için sonucun hayırlı olmasını diliyorum.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık