AKŞENER ADANA'YA GELİYOR, İYİ PARTİ'DE KRİZ DEVAM EDİYOR...

AKŞENER ADANA'YA GELİYOR, İYİ PARTİ'DE KRİZ DEVAM EDİYOR...
  • 10 Ocak 2024, Çarşamba 11:50

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener yarın Adana'ya geliyor...

Akşener, Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayyüce Türkeş'in elini kaldıracağı, bazı ilçe adaylarının da açıklanacağı öne sürüldü...

Çukurova'da aday krizi yaşandı. İYİ Parti il eski başkanı Bürol Büyüköztürk'ün; " "Beni de söyleyin" demesi üzerine bu ismin İYİ Parti'den Çukurova Belediye Başkan adayı olacağı olarak gösterileceği açıklandı.

Bu durum Çukurova başkan aday adayları arasında gerginlik yarattı ve sözlü sataşmalar yaşandı. Güzelyalı Muhtarı Göktürk Güngör, bu duruma sinirlenerek "Seni aday yapacağız diyerek partiye davet eden sensin. Şimdi de emrivaki yapıp kendini açıklatıyorsun. O halde biz buraya neden çağrıldık?" şeklinde sert tepki gösterdi. 

Ceyhan'da İYİ Parti'de istifa sesleri yükseldi. İlçe Başkanı Ahmet Akar'a yönelik iddialar nedeniyle, İYİ Parti Genel Merkez'de krize neden olduğu söyleniyor. Akşener yarın Ceyhan adayını da açıklayacağı öne sürüldü.

Nusret Saçlı Ceyhan İYİ Parti İlçe Başkanı Ahmet Akar'ı topa tuttu... Nusret Saçlı Ceyhan İYİ Parti İlçe Başkanı Ahmet Akar'ı topa tuttu...

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık