AK Parti'nin Seçim Sloganı Belli Oldu

AK Parti'nin Seçim Sloganı Belli Oldu
  • 01 Ocak 2024, Pazartesi 10:41

AK Parti yeni yıl ile birlikte seçim çalışmalarında vites yükseltecek. 15 Ocak'ta adayların birçoğu açıklanacak. AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanlığı 2 Ocak'ta, 15 Ocak'ta düzenlenecek tanıtım organizasyonu hakkında toplantı düzenleyecek, toplantıya genel merkezden ilgili birimlerden katılım olacak..

ÖNCELİK DEPREM İLLERİ

Başkan Erdoğan'ın aday tanıtımının bitmesinin ardından sahaya inip vatandaşlarla bir araya gelmesi bekleniyor. Bu kapsamda 20 Ocak tarihi itibariyle önceliğin asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat deprem illerine verilmesi öngörülüyor. Toplu açılış ve il ziyaretlerinin bitmesiyle birlikte seçim mitinglerinin de şubat ayı ile birlikte hız kazanması planlanıyor..

50 İLDE MİTİNGLER DÜZENLENECEK

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın 30'ü büyükşehir olmak üzere 50 ilde miting düzenlemesi bekleniyor. Erdoğan'ın İstanbul ve Ankara'da birden fazla miting yapması planlanıyor. Deprem bölgesi için özel programlar hazırlanacak..

GERÇEK BELEDİYECİLİK SLOGANLARI ŞEKİLLENDİ

AK Parti bu süreçte, sloganlarını da üçe ayıracak. AK Partili olan ve olmayan belediyelerde ayrı bir söylem, deprem bölgesinde de farklı bir dil ile sahaya inecek. Ana unsur ise "gerçek belediyecilik" vurgusu olacak "Türkiye bilir, gerçek belediyecilik AK Parti'dir" sloganının ön plana çıkacak.

"İstanbul bilir gerçek belediyecilik AK Parti'dir", "Adana bilir gerçek belediyecilik AK Parti'dir", "Ankara bilir gerçek belediyecilik AK Parti'dir", "Çanakkale bilir gerçek belediyecilik AK Parti'dir", "Yenimahalle bilir gerçek belediyecilik AK Parti'dir" şeklinde AK Parti'nin seçime girdiği her büyükşehir, il, ilçe ve beldenin ismiyle uygulanacak.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık