AK Parti'de yürütme açıklandı, ortalık karıştı!

AK Parti Ceyhan İlçe Başkanı Sami Özsoy yönetim kurulu toplantısında yürütmede görev alacak isimleri açıkladı. İsimlerin açıklamasıyla birlikte İlçe Başkanı Sami Özsoy'a tepkiler yağdı.

AK Parti'de yürütme açıklandı, ortalık karıştı!
  • 10 Şubat 2021, Çarşamba 20:37

AK Parti Ceyhan İlçe Başkanı Sami Özsoy yönetim kurulu toplantısında yürütmede görev alacak isimleri açıkladı. İsimlerin açıklamasıyla birlikte İlçe Başkanı Sami Özsoy'a tepkiler yağdı. Candan Karataş, Mustafa Kiraz gibi tecrübeli siyasetçilere görev veren Ozsoy, görev dağılımında es geçtiği isimler tarafından hedefe kondu. İlçe sekreteri olarak görev alan eski Kadın Kolları Başkanı Emine Sankiraylar istifa etti. Sankiraylar'ın yanı sıra bir çok isim de tepki gosterek; " Böyle yürütme mi olur, Özsoy'un iradesiyle yapılan yürütme kurulu olmadığı, İlçe yöneticilerinin arasında tecrübeli isimlerin olmasına rağmen, vefa gösterilmeyerek, benim adamım, senin adamın tarzında keyfi bir yürütme olduğu apaçık ortada" açıklamalarıyla Ceyhan İlçe Başkanı Sami Özsoy'a tepki yağdı. Yönetimde yer alan Milletvekili aday adayligi ve Belediye Başkanlığı aday adayı olan Ömer Arslan'in da yürütmede saf dışı kalması, "vefasızlık" olarak nitelendirildi. Devlet Başkanı  Recep Tayyip Erdoğan'ın yıllar önce nezarethanede kaldığı ve Ceyhanlı Fehmi Kanlı tarafından bir taş çorba vererek, falakaya çekildiğini söyleyen Erdoğan vefa örneği göstererek Kanlı'yı evinde ziyaret etmişti. Vefaya bu denli önem veren Başkan Erdoğan'ın tam tersi yapılarak, partiye emek verenlerin saf dışı kalması ve yürütmede keyfi görev dağılımı yapılması nedeniyle  ilçe Başkanı Sami Özsoy'a tepkiler yağdı. İlerleyen günlerde Sankiraylar'dan sonra istifa edecek isimlerin olacağı öne sürüldü...

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık