AK Parti'de Ceyhan'ın Ömeri sesleri

AK Parti'de Ceyhan'ın Ömeri sesleri
  • 24 Kasım 2023, Cuma 22:42

Ceyhanlı hayırsever iş insanı Ömer Arslan, AK Parti’den Ceyhan Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı. Partili partisiz herkesin sevgisini kazanan Ömer Arslan, parti binasına girerken “Ceyhan’ın Ömer’i” sloganlarıyla karşılandı.

 

Ak Parti Ceyhan İlçe Başkanlığında aday tanıtım toplantısıyla adaylığını açıklayan İş İnsanı Ömer Arslan, parti binasında gönüllüleri, partilileri ve sevenleri tarafından sloganlar ve alkışlarla karşılandı. Ceyhan’da yaptığı çalışmalarla gündemden düşmeyen, partili, partisiz gözetmeksizin her davete katılarak 7’den 70’e herkesin gönlünde taht kuran Arslan, ‘Gönüllere adalet gelecek, Ceyhan hakettiği değeri görecek’ sözleriyle açıklama yaptı.

 

Ömer Arslan, “Bugün burada olma sebebimiz 2024 yerel seçimleri için büyüklerimizin olur vermesi, dava arkadaşlarımızın destekleriyle Ak Parti Ceyhan Belediye Başkan aday adaylığımı sizlerin huzurunda açıklıyorum. Üyesi olduğum günden bu yana canla başla çalıştığım, ‘Sevdamız Ceyhan’ sloganıyla kapı, kapı gezerek sıkmadık el, dokunmadık kalp bırakmadan Ak partimizin şiarında olduğu gibi; yardımlarımla, paylaşımlarımla, mazlumun, ihtiyaç sahibinin, darda olan hemşerilerimizin yanında olarak çalışmalarımızı sürdürdük.

Yaklaşık üç yıldır aktif olarak sahada partili partisiz davet edilen her yere gittim. Mahalleleri karış karış gezdim, vatandaşlarımızın istek ve taleplerini dinledim. Gücüm yettiğince katkıda bulundum, partimizin yapması gerekenleri not aldım. Ceyhan’ımızın eksiklerinden yola çıkarak liyakatlı, işinin ehli, profesyonel ekip kurdum. Ekibimle Ceyhan’ı hayallerine kavuşturmak, yaşanabilir bir kent haline dönüştürmek, Ak belediyecilik hizmetlerinden hemşerilerimizi faydalandırmak için bu kutlu davada adayım.

Sayın Cumhurbaşkanımızın takdir ve tensipleriyle bu göreve getirilirsem ‘Ceyhanlılara sözüm olsun; yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır!’ Bugün burada beni destekleyen siz sevgili dava arkadaşlarıma ve yol arkadaşlarıma, kıymetli Ceyhanlı hemşerilerime cağını gönülden teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

2014'ten bu yana ilk kez aday adayları aynı karede... 2014'ten bu yana ilk kez aday adayları aynı karede...

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık