AK Parti Ceyhan Teşkilat Başkanı Mustafa Kiraz'a övgüler yağdı

AK Parti Ceyhan Teşkilat Başkanı Mustafa Kiraz'a övgüler yağdı
  • 01 Eylül 2021, Çarşamba 22:18

AK Parti  Ceyhan İlçe Teşkilat Başkanı Mustafa Kiraz'ın teşkilatı diri tutması nedeniyle, partililerinden takdir topladı. Uzun yıllar siyasetin içinde bulunan ve birçok kademede görev yapan tecrübeli siyasetçiye övgüler yağdı.  AK Parti tabanında ve Ceyhanlı vatandaşların gönlüne yer edinen AK Parti Ceyhan İlçe Teşkilat Başkanı Mustafa Kiraz, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı üzerine, sokakları karış karış gezmeye devam ediyor.

 AK Parti Ceyhan İlçe Teşkilat Başkanı Mustafa Kiraz, Koronavirüs'e yakalanan partilisini ziyaret etti. Kiraz'ın ziyareti sırasında duygusal anlar yaşandı. AK Parti'li Aydın Akın sosyal medya hesabından bu duygusal anı böyle paylaştı:

AK Parti Ceyhan İlçe Teşkilat Başkanı olduğu günden bu yana, zamanının büyük bir kısmını sokaklarda geçiren Mustafa Kiraz, taziye ziyaretleri esnasında, okuduğu Kur-an dikkatlerden kaçmadı. Gittiği tüm taziyelerde Kur-an okuyan Kiraz, gönülleri okşamayı da başardı. Maneviyata önem büyük önem vermesiyle bilinen AK Parti Ceyhan İlçe Teşkilat Başkanı Mustafa Kiraz, ilçede bir çok öğrenciye de burs verdiği ortaya çıktı. 

AK Parti Ceyhan'da 2023 hedefine sağlam adımlarla ilerlerken, Kiraz ve teşkilatı da dur durak bilmiyor. İl Başkanı Mehmet Ay'ın üye seferberliği açıklamasının ardından, Ceyhan İlçe Teşkilat Başkanı Mustafa Kiraz, teşkilatı harekete geçirdi. Ceyhan'da partili partisiz her kesim tarafından çalışmaları takdirle karşılanıyor. Özellikle belde ve köylerde Mustafa Kiraz'ın tartışmasız en etkili siyasetçi olduğu biliniyor. Köy ve belde halkına vermiş olduğu destek ve sorunlara anında çözüm üretmesi ile bilinen Kiraz, vatandaşlardan tam not almayı başaran siyasetçi oldu. 

Beğendim 1 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık