AK Parti Ceyhan İlçe Başkanı Sami Özsoy'un ziyaretleri aralıksız devam ediyor

AK Parti Ceyhan İlçe Başkanı Sami Özsoy'un ziyaretleri aralıksız devam ediyor
  • 19 Ocak 2021, Salı 21:47

AK Parti Ceyhan İlçe Başkanı Sami Özsoy, ilçedeki sanayi esnaflarını ziyaret etti.

İlçe yöneticileriyle güne sanayi esnafını ziyaret ederek başlayan Başkan Özsoy göreve geldiği günden bu yana Ceyhan'ı karış karış gezerek vatandaşların sorunlarıyla yakından ilgilenmeye devam ediyor. Başkan Özsoy, Devlet Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Millete gidiniz, dinleyiniz ve sorunları çözünüz" talimatı üzerine AK Parti Ceyhan İlçe Başkanı Sami Özsoy ve yönetimi sokak sokak gazerek vatandaşları ziyaret etmeye devam ediyor. 

Önceki dönem AK Parti Ceyhan İlçe Başkanı Muhammed İslam Bünül'ün gerçekleştirdiği ziyaretlerle hızına yetişilmediği konuşuluyordu, Çalmadığı kapı bırakmayan Bünül'den sonra bayrağı devralan Özsoy daha ileri taşıyarak, sabah akşam sahada vatandaşların sorunlarını dinliyor, yöneticilerine notlar aldırarak sorunları ivedice çözüme kavuşturmak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. AK Parti İl Başkanı Mehmet Ay'ın güvendiği Özsoy'a Ceyhanlı vatandaşlar sahip çıkarak, "Biriz iriyiz diriyiz" mesajı verildi. 

Sadece seçim dönemlerinde esnafların yanında olmadıklarına vurgu yapan Özsoy, "AK Parti Ceyhan olarak ilçemizdeki esnafları ziyaret ederek onların sorunları dinledik. Esnafımıza hayırlı işler temennisinde bulunduk. Sadece seçim dönemlerinde değil her zaman esnaflarımızın yanında ve emrindeyiz. Tüm esnaflarımızla el ele gönül gönüle yürümeye devam edeceğiz” dedi.

AK Parti  Ceyhan İlçe Başkanı Sami Özsoy, yeni yönetimle ilk toplantısını gerçekleştirdi AK Parti Ceyhan İlçe Başkanı Sami Özsoy, yeni yönetimle ilk toplantısını gerçekleştirdi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık