AK Parti Ceyhan İlçe Başkanı Muhammed İslam Bünül'den zehir zemberek açıklama!

AK Parti Ceyhan İlçe Başkanı Muhammed İslam Bünül'den zehir zemberek açıklama!
  • 14 Nisan 2020, Salı 17:47

5 Nisan Ceyhan Belediye Başkanlığı seçimi öncesi, Millet İttifakı Meclis Üyesi yakınlarının belediyede çalıştırılmak üzere sigorta girişlerinin yapıldığı belgeler basında yer almasından sonra, Millet İttifakı Meclis Üyeleri ve Ceyhan Belediyesi yetkililer vatandaşlar tarafından eleştirildi. Ceyhan Belediyesi Başkanlığı seçiminden 8 gün sonra, Ceyhan Belediyesi Basın Bürosundan servis edilen haberlerin trajikomik bir hal almasının ardından, Ak Parti Ceyhan İlçe Başkanı Muhammed İslam Bünül, CHP'li Belediyeye ateş püskürdü. 

Ak Parti Ceyhan İlçe Başkanı Muhammed İslam Bünül, sosyal medyadan belediye yetkililerini şu sözlerle eleştirdi:

1) Ceyhan Belediyesi 8 gün sonra dün yine algı oluşturmak suretiyle sahte belgelerle, yalan açıklamalarda bulundu. Yalan açıklamalarla algı oluşturup, Ceyhan halkını kandırmaya çalışan Ceyhan Belediyesini kınıyoruz. Bu süreçte Ceyhan halkını doğru bilgilendirmek görevimiz.

2) Belediye Başkanının Mazbatasının iptalinden sonra 5 Nisan’da yapılacak seçimler öncesi pasif durumda çalıştırdıkları, adam yerine koymadıkları Belediye Meclis Üyelerini ellerinde tutabilmek, iradelerini ipotek altına almak adına akrabalarını işe aldılar.

3) Siyasi etik, siyasi ahlâk ile bağdaşmayan, hak, hukuk tanımayan bir anlayış ile Belediye Meclis Üyelerinin eşini, oğlunu, kızını, kardeşini ve yeğenini işe aldılar. SGK’dan girişleri yapıldıktan sonra Valilik ve Ceyhan Cumhuriyet Baş Savcılığı soruşturma başlattı.

4) İşe aldıkları kişiler için soruşturma başlatıldıktan sonra mecburen işten çıkarmak zorunda kaldılar. Yalan açıklamalarla şimdi çalışmıyor diyorlar. Milletin aklıyla alay ediyorlar. Hem hukuk önünde, hem de milletin vicdanında gereken cevabı en sert şekilde alacaklardır.

5) Kamu kaynaklarını kamu amacının dışında şahsi siyasi amaçları ve çıkarları için kullandıkları gerekçesi ile açılan soruşturma kapsamında dün Valilik tarafından müfettişler Ceyhan Belediyesinde incelemelere başlamıştır. Hukuk devreye girecek, kamuyoyu aydınlanacaktır.

6) Göreve geldiklerinden bu zamana kadar tek yaptıkları yapılmayanları yaptık diye göstermektir. Ceyhan Belediyesinin usulsüzlüğe ve hukuksuzluğa bulaştığı açıktır. Bu yanlışlarla ve yalanlarla nereye kadar gidebileceklerini hep birlikte göreceğiz. Bu sürecin takipçisi olacağız." açıklamalarında bulundu. 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık