Ak Parti Ceyhan İlçe Başkanı Muhammed İslam Bünül kongrede aday olmayacağını açıkladı!

Ak Parti Ceyhan İlçe Başkanı Muhammed İslam Bünül kongrede aday olmayacağını açıkladı!
  • 15 Ekim 2020, Perşembe 22:51

Ak Parti Ceyhan İlçe Başkan Muhammed İslam Bünül, sosyal medya üzerinden basın açıklamasıyla önümüzdeki kongre sürecinde aday olmayacağını ve bayrağı başka bir dava arkadaşına teslim edeceğini açıkladı.

İşte Başkan Bünül'ün basın açıklaması!

"Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımız ile yapmış olduğumuz istişareler neticesinde Partimizin 7. Olağan İlçe Kongresinde aday olmama yönünde karar almış bulunmaktayım. Yapılacak kongreye kadar görevimize devam edip, İnşallah kongre günü de bayrağı bir başka dava arkadaşımıza devredeceğiz.

12 Aralık 2018 Tarihinde yapılan temayül sonucu İlçe Başkanlığı görevini tarafıma tevdii eden, desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen dünya lideri, mazlum ve mağdurların gür sesi, Türkiye’nin mimarı Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a, tüm çalışmalarımızda yanımızda olan ve her daim önce teşkilatımız diyen Teşkilat Başkanımız Sn. Erkan Kandemir’e, Teşkilat Başkan Yardımcımız Akdeniz Bölge Koordinatörümüz Sn. Abdulkadir Özel’e, Adana İl Koordinatörümüz Sn. Mehmet Ali Özkan'a, tüm mesaisini güzel Adana'mız için harcayan Genel Başkan Yardımcılarımız ve önceki dönem Bakanlarımız Sn. Ömer Çelik ve Sn. Jülide Sarıeroğlu'na, Milletvekillerimiz Sn. Tamer Dağlı, Mehmet Şükrü Erdinç, Ahmet Zenbilci ve Abdullah Doğru'ya, aktif siyasete başladığım ilk günden bu güne kadar sürekli olarak yanımda olan, aldığım her kararı sorgulamadan destekleyen çok kıymetli eşim ve çocuklarıma, evlatları olmaktan her zaman onur duyduğum anne ve babama, dost ve akrabalarıma, birlikte çalıştığımız ilçe yürütme kurulu ve yönetim kurulu üyelerimize, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkan ve yönetim kurulu üyelerimize, mahalle başkanlarımıza, birlikte görev yaptığımız İl Başkanlarımız Sn. Fikret Yeni, Şerif Güler ve Mehmet Ay'a, kurulduğu günden bu güne görev alan İlçe Başkanlarımıza, Belediye Başkanlarımıza, hülasa sandık müşahitliğinden yönetim kuruluna kadar görev almış tüm teşkilat mensuplarımıza, tüm seçimlerde her ne olursa olsun partimize ve Genel Başkanımıza en yüksek desteği veren, gönül kapılarını sonuna kadar bizlere açan hemşehrilerimize, vatandaşlarımızla aramızda köprü olan kıymetli basın mensuplarımıza teşekkür ederim.

Bundan sonrasında ise Saygı Değer Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın ve Genel Merkezimizin talimatları doğrultusunda inandığımız yolda yürümeye devam edeceğiz. Saygılarımla…"

Devlet tarafından ödeniyor! Milyonlar yararlanıyor Devlet tarafından ödeniyor! Milyonlar yararlanıyor

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık