AK Parti 66. ilçe Danışma Meclisi Toplantısını düzenledi.

AK Parti 66. ilçe Danışma Meclisi Toplantısını düzenledi.
  • 28 Kasım 2022, Pazartesi 20:48

AK Parti Ceyhan İlçe Başkanlığı 66. İlçe Danışma Meclisi toplantısını 26 Kasım Cumartesi günü ilçe başkanlığında gerçekleştirdi. Toplantıya ana kademe, kadın kolları ve gençlik kolları yöneticilerinin yanı sıra belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partili katılarak istişarelerde bulunuldu. Yapılan teşkilat çalışmaları, 2023 seçimlerinin hazırlıkları ve genel gündemle alakalı değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda İlçe Başkanı Sami Özsoy, Gençlik Kolları Başkanı Yunus Emre Korkmaz, Kadın Kolları Başkanı Sema Çamlıbel, Teşkilat Başkanı Mustafa Kiraz ve Ceyhan Belediye Meclis Üyesi Zafer Koç konuşmalarını gerçekleştirerek partililere hitap etti.

İlçe Başkanı Sami Özsoy yaptığı konuşmasında, “ Göreve geldiğimiz 10 Aralık 2020 tarihi üzerinden yaklaşık olarak 2 yıl geçti. Bu 2 yıllık süre zarfında Ceyhanımız için tüm teşkilat mensuplarımızla birlikte gayretkar bir şekilde çalışmaya devam ettik. Teşkilat çalışmalarımızın yanı sıra hemşehrilerimizle bir araya gelerek 2023 seçimlerimizin önemini kapı kapı dolaşarak anlatmaya devam ediyoruz. Birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde çalışmalarımızı sürdürerek aldığımız hizmet bayrağını daha yukarı taşıyıp Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ı bir kez daha Cumhurbaşkanı olarak seçeceğiz. AK Parti olarak 20 yıldır yaptığımız sayısız hizmetlerin, hepimizin gurur kaynağı olan sağlıktan güvenliğe, eğitimden ulaşıma hayata geçirdiğimiz büyük eserlerin devamı için bu seçimden de zaferle ayrılmamız gerekli. Cumhurbaşkanımızın açıkladığı Türkiye Yüzyılı vizyon projesini bizlerde vatandaşlarımıza anlatmak suretiyle Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına yeni eserlerle damga vurarak büyük ve güçlü Türkiye’yi inşa etmeye devam edeceğiz. Rabb’im birliğimizi, dirliğimizi, kardeşliğimizi daim eylesin. Yolumuz açık, geleceğimiz aydınlık olsun. Durmadan yorulmadan Ceyhanlı hemşehrilerimiz ve aziz milletimizi için çalışmaya devam edeceğiz” diyerek sözlerini noktaladı.

Partililerin ve diğer katılımcıların söz aldığı danışma meclisi gündeminin son maddesinde detaylı istişareler yapılarak gelen taleplerin not alınması ve gerekli çalışmaların başlatılmasıyla Danışma Meclisi toplantısı son buldu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık