"2023 Seçimlerinden, Allah'ın izniyle zaferle çıkacağız"

  • 16 Mayıs 2022, Pazartesi 13:05

2023 yıl seçimleri için sahada harıl harıl çalışan AK Parti kadroları, seçimin önemini her kesim vatandaşlara anlatmaya devam ediyor. 

AK Parti Ceyhan Teşkilat Başkanı Mustafa Kiraz, "Kutlu yürüyüşte önümüze pek çok engel de çıkıyor, pek çok tuzakla da karşılaşıyoruz. Allah'ın yardımıyla bir bir üstesinden geliyoruz, gelmeye de devam edeceğiz." dedi.

Kiraz sözlerine şöyle devam etti: "Ülkemizde olduğu gibi, tüm dünyada ekonomi sorunuyla karşı karşıyayız. Geriye dönüp bakıldığında, eski Türkiye ile yeni Türkiye arasında nasıl bir fark olduğunu hepimiz görüyoruz. AK Parti olarak en büyük gücümüz, hizmetler olduğunu asla unutmamak lazım. Proje üretmek, yatırım yapmak,eserler inşaa etmek AK Parti'nin alışagelmiş hizmetleridir. Ekonomi sorunlarını da sabırla bir bir  AK Parti çözecektir, milletimiz bundan emin olsunlar. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda, İlçe Başkanımız Sayın Sami Özsoy'la beraber, gece gündüz milletimize gitmeye, kucaklamaya, sorunları dinleyerek, çözüm üretmeye devam ediyoruz. Teşkilatımızın her bireyi sahada harıl harıl çalışıyor.  Allah'ın izniyle, Milletin Adamı'nı 2023'te tekrar seçeceğiz. Milletin her kesimine hizmet götüren AK Parti, milletine hizmetkar olmaya devam edecektir." dedi.   

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık