Yüreğir’de Başhekimliğe Uluöz atandı

Çukurova Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Haşim Onur Uluöz, Adana Yüreğir Devlet hastanesi Başhekimliği görevine atandı.

Yüreğir’de Başhekimliğe Uluöz atandı
  • 16 Kasım 2020, Pazartesi 22:06

MESLEKİ KARİYERİ BAŞARILARLA DOLU

Üç ay önce  Seyhan Devlet Hastanesi Başhekim görevini yürütürken Adana İl Sağlık Müdürlüğü görevine atanan Dr.Halil Nacar ile birlikte Adana sağlık bürokrasinde de değişim sürüyor. Adana’nın çok sevilen başarılı doktorlarından 41 yaşındaki Haşim Onur Uluöz’ün Yüreğir Devlet hastanesi Başhekimliği görevine getirilmesi büyük sevinç yarattı. Uluöz’ün 14 yıllık meslek yaşamının 10  yılı yönetim kadrolarında geçti.

HİZMET AŞKIYLA YANAN BİRİSİ OLARAK BİLİNİYOR

1979 yılında  Adana’da dünyaya gelen evli 2 çocuk babası görevi sırasında vatandaşı yanında hep ailesi gibi görmekle biliniyor. Hizmet aşkıyla yanan ve görevini ilk günkü heyecanla başarıyla yürüten Acil Tıp Uzman Doktoru Haşim Onur Uluöz, İlkokul, Ortaokul ve Liseyi Adana’da okudukta sonra üniversiteyi ise Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesi Tıp Fakültesi’nde tamamladı. Daha sonra Adana Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi’nde  2006-2011 yılları arasında İlkyardım ve Acil Tıp Uzmanlık Eğitimi’ni başarıyla gerçekleştirdi. Uluöz, 2011-2013 Osmaniye Devlet Hastanesinde Acil Servislerin Sorumlu Hekimi.(Acil Tıp Uzmanı), 2013-2018 Adana Ceyhan Devlet Hastanesin Başhekim Yardımcılığı. Mart-Haziran 2020 Adana KYK Karantina Koordinatör Başhekimliği (Valilik Onayı ile) 2018-2020 Adana Çukurova Devlet Hastanesinde Başhekim Yardımcılığı yaptı. 

BUGÜNE KADAR ALDIĞI MESLEKİ ÖDÜLLER:

Dr. Haşim Onur Uluöz’ün Sağlık Hizmetleri veya Sağlık Yönetimi alanında yayınlanmış kitap, makale, deneme ve araştırma yazısı da bulunuyor. Ayrıca bireysel çalışmalarıyla dikkat çeken Uluöz’ün görev yaptığı yerlerde sergilediği performans ve uyumun yeni yapılan atamada etkili olduğu öğrenildi.Yüksek lisansını Karadeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi nde tamamlayan  Dr.Haşim Onur Uluöz’ün,birçok seminere katılımı dolayısıyla başarı belgeleri bulunuyor.

ADANA VALİLİĞİ BAŞARI BELGESİ

Covid-19 salgının yayılmasının önlenmesi kapsamında mesai mefhumu gözetmeksizin üstün performans (Adana KYK Karantina Koordinatör Başhekimliği).

ÇUKUROVA KAYMAKAMLIĞI BAŞARI BELGESİ

Çukurova Devlet Hastanesi kuruluş aşamasında gösterilen başarılı çalışmalar (Çukurova Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcılığı).

CEYHAN KAYMAKAMLIĞI BAŞARI BELGESİ

Üstün, gayretli, etkin, verimli ve başarılı çalışmalar (Ceyhan Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcılığı )

İYİ parti karıştı: Koncuk istifa etti İYİ parti karıştı: Koncuk istifa etti

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık