Yüreğir Belediyesi 70 Bin Gıda Kolisi Dağıttı

Yüreğir Belediyesi 70 Bin Gıda Kolisi Dağıttı
  • 18 Ocak 2021, Pazartesi 23:23

BAŞKAN KOCAİSPİR: “YÜZLERDE TEBESSÜM OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Yüreğir Belediyesi, hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında ihtiyaç sahibi ailelere gıda kolisi dağıtımı gerçekleştirdi.
Bugüne kadar yaklaşık 70 bin koli gıda desteğinde bulunduklarını belirten Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekiplerinin ilçe genelinde dağıtımlara devam ettiğini söyledi.


Yüreğir Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü koordinesi ile hazırlanan ve dağıtıma hazır hale getirilen gıda kolileri, virüs tehdidinin her anlamda zor günler yaşattığı bu günlerde ihtiyaç sahibi ailelere destek oluyor.
Hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında kapı kapı dolaşarak hazırladıkları gıda kolilerini ailelere teslim eden Yüreğir Belediyesi ekipleri, ayrıca Türk Kızılayı Yüreğir Şubesi ile birlikte kurban etlerinden hazırlanan kavurma konservesi dağıtımı da gerçekleştirdi.


Yüreğir’de uyguladığı sosyal belediyecilik örneği ile takdir toplayan Başkan Kocaispir, “Yüreğir’de bizim bir sloganımız var. “Bizim Derdimiz İnsan” diyoruz ve insanımızın huzuru, mutluluğu için çalışıyoruz.
Bugüne kadar ekiplerimiz yaklaşık 70 bin koli gıda desteğini ihtiyaç sahibi ailelerimizle buluşturdu. Hafta sonunda da ekiplerimiz sahadaydı. Vatandaşımızın yanında olmaya, sofralarına aş, yüzlerine tebessüm olmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.
Yapılan gıda desteğinden dolayı mutlu olduklarını ifade eden aileler Başkan Kocaispir ve ekibine teşekkür etti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık