Yine aynı senaryo: Bana var sana yok!

Yine aynı senaryo: Bana var sana yok!
  • 23 Ocak 2020, Perşembe 22:51

Ak Parti Ceyhan İlçe Başkanı Muhammed İslam Bünül’ün koltuk sevdası başına iş açtı. Daha önceleri de Şehitler Derneği’ni yıktılar haberini yapan A Haber ve Sabah grubu yine aynı hataya düştü.

“Bünül günah çıkarıyor”

Ak Parti’nin vukuatlı ilçe başkanı Muhammed İslam Bünül’ün “her hangi bir akrabam Ceyhan Belediyesi’nde çalışmışsa istifa ederim ve istifa etmezsem namussuz şerefsizim, ispat etmezseniz siz namussuz şerefsizsiniz” demiş, Tam Adana Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ersin Sucu belgelerle canlı yayında ispat etmiş ve istifa etmeyerek konuyu kapatmıştı.  Bünül, Ak Parti il başkanı Mehmet Ay’ın talimatı olmadan sosyal medya hesaplarından görev müracaatı duyurusunu gerçekleştirince, Ak Parti İl Teşkilatı rahatsızlığını sessizce dile getirerek Bünül’ün fırçalandığı öne sürülmüştü. Bünül günah çıkararak, aynı senaryoyu bir kez daha gündeme taşıyarak, gündemde kalıp, koltuğunu garantiye alma algısı yaptığı konuşuldu.

“A Haberi yanıltıyorlar”

Şehitler Derneği’ni yıktılar algısıyla gündeme taşıyan A Haber yanılgıya düştüğünü görmesine rağmen, algıya devam etmişti. Yine aynı haber kanalı 5-6 ay öncesinde yayınladığı haberi tekrar yayınlayarak gündemde sıcak tutmaya çalıştı. Sabah Gazetesi’ne servis edilen haberlerin Ak Parti İlçe binasından servis edildiği öne sürüldü. Bünül’ün koltuk hırsına kurban giden Sabah Gazetesi yine aynı hataya düştü.

“Birileri Bünül algısı yaptırıyor”

A Haber ve Sabah Gazetesi’ni kullanarak algı yaptırma oyunu çözüldü. A Haber’in yayınladığı “Hani oturacak yer yoktu” haberiyle gündemi meşgul eden haberin kamera arkası trajikomik bir hal aldı. Türkiye’de gündem yaratan televizyon kanalını bile kullanmaya teşebbüs eden zihniyetlerin gerçek yüzleri bir bir ortaya çıktı. A Haber mikrofonuna konuşan Ak Partili Ayşe adında bir bayanın  hala bir kurumda çalıştığı öne sürüldü.

“Hep bana olmaz”

Ak Parti İlçe Başkanı Muhammed İslam Bünül, İŞKUR aracılığıyla, Ak Partili birçok kişinin kurumda görev almasını sağlamış, en yakınında olanlar içinde, BOTAŞ’a girmesi için seferber olduğu öne sürülmüştü. Ceyhan Belediyesi’nden işten ayrılan birçok kişi okullarda, kaymakamlıkta ve hastanede görev aldığı öğrenildi. Böyle bir mağduriyetin kalmadığı Bünül’ün sadece kongre süreci nedeniyle gündemi sıcak tutarak koltuğunu çivilediği kulislerde yankılandı. Milletin güven duyduğu Ak Parti’yi ve Ferrari gibi il başkanını zor durumda bırakan açıklamaları nedeniyle, Ceyhan Ak Parti Teşkilatı en sorunlu ilçe olarak adlandırıldı.  

“Bünül’e en büyük desteği CHP’liler verdi”

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar’ın işçi kıyımı yaptığını ve yerine daha çok insan aldığını ifade eden Bünül’e en çok destek CHP’lilerden geldi.  Tam Adana Gazetesi’nin Bünül hakkında gerçek haberleri gündeme taşımasına rağmen, CHP’liler tarafından da eleştirilen Tam Adana gerçekleri yazmaya devam edecek.  Bünül’ün kalmasını, kendi partililerinden çok, CHP’liler istiyor. Bünül’ü kolay lokma olarak görüyor. Bünül ilçe başkanı olarak kaldığı takdirde, CHP’liler mevlit okutacak.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık