Yetiş Erol Kahraman dönemi bitti!

Yetiş Erol Kahraman dönemi bitti!
  • 30 Haziran 2022, Perşembe 22:34

Ceyhan AK Parti ne zaman dara düşse, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ne zaman Adana'ya gelse, Erol Kahraman'ın ya kapısı çalındı, ya da telefonu susmadı...

 

Erol Kahraman'a her ihtiyaç duyulduğunda; "Buradayım" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Adana'ya geldiğinde; "Kaç kişi getireceksin, Sarımazı'yı alana taşı, araçları hallet, para lazım" gibi sözler sarf edildiği dilden dile dolaşıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "2023 çok önemli, sıkmadık el kalmayacak, küskün, kırgın kim varsa, kapısı aşınacak" ifadelerinde bulunmuştu.

AK Parti’li Kahraman'ın telefonuna çıkmadığı öğrenilen İl Başkanı Mehmet Ay’a tepkiler gün geçtikçe Ceyhan’da artmaya başladı.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ay’ın, Erol Kahraman’a yaptığı vefasızlık, AK Parti kulislerinde yankılandı.

Mehmet Ay’ın tavır koyduğu Erol Kahraman’a, bir tavır da Ceyhan İlçe Başkanı Sami Özsoy’dan geldiği, Kahraman’a vefasızlık yapıldığı öne sürüldü. AK Parti’liler; “Bu davranışların, AK davayla alakası yok!

Erol Kahraman'ın nasıl bir kitleye sahip olduğunu biliyoruz. Ceyhan'a göstermelik ziyarette bulunan AK Parti İl Başkanı Sayın Mehmet Ay, kendi yöneticilerini ve AK Parti'nin emektar eski ilçe başkanlarını ziyaret etikten sonra, partiye büyük katkı sunmuş Erol Kahraman'ı hiçe sayması hiç hoş bir durum değil” diyerek tepki gösterdiler…

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık