Yerinde olsam, kabul etmezdim!

Yerinde olsam, kabul etmezdim!
  • 15 Aralık 2020, Salı 22:19

AK Parti Ceyhan İlçe Başkanlığı’nda devir teslim töreni olmadan önce, Tam Adana Gazetesi haber merkezine ulaşan bilgiler şok etkisi yaratmıştı. İl Başkanı Mehmet Ay, Ceyhan ilçe başkanı atamasının gerçekleştiği akşam, Muhammed İslam Bünül’ü yürütme de yer alan yöneticilerin de olduğu whatsapp grubuna eklediği ve danışmanı olarak görev verdiği öne sürülmüştü.

Cumhur İttifakı meclis üyelerinin ve ortağı MHP İlçe Başkanının suya sabuna dokunmadığı dönemde, CHP Belediyesi olan Ceyhan’da, tek başına sorunları en cesur haliyle, yüksek ses tonuyla dile getiren Muhammed İslam Bünül’ün direnişi haline geldiğine hepimiz şahit olmuştuk. Ceyhan Belediyesi’nde yaşanan sorunları bazı gazeteler kaleme dahi alamazken Bünül, tek başına bangır bangır Ceyhan kamuoyuna duyurmayı bilmişti. İşten çıkarılan yüzlerce insanın yanında durdu, haklarını birlikte yan yana aradılar. Bünül’ün sosyal medya hesaplarını geriye doğru incelerseniz, ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız.

Bunca sorunlarla tek başına mücadele eden elbette yıpranır. 

İl Başkanı Mehmet Ay tarafından danışman olarak ilan edilen Bünül’ün, Ceyhan’da başarısız bir yönetim sergilediği için mi görevden el çektirildi? Başarısızsa, İl Başkanı kendisine ne diye danışman yaptı?  AK Parti’deki küskünlerin hep bir ağızdan söylediği cümleler…

AK Parti’nin her seçiminde dava adamıyız diyen bazı siyasetçiler; “ben olamadım, yokum” havası estiriyordu, küskünlükler gün gün artıyordu, İl Başkanı tarafından görevden alınan Muhammed İslam Bünül, partiyi hiçbir zaman terk etmedi.  Taaa ki, devir teslim törenine kadar. Tozunu toprağını son ana kadar yutan birine danışılmayan danışma görevi verilmesi üzücü…

Ceyhan’da yıllardır çalmadık kapı bırakmayan Muhammed İslam Bünül’ün yerinde olsaydım, asla bu görevi kabul etmezdim. İlçe Başkanlığı makamında görev almış birini, İl Başkanı ne diye danışman yapar?

İki Belediye yetkilisi virüse yakalandı İki Belediye yetkilisi virüse yakalandı

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık