YENİ Mİ AKLINIZ BAŞINIZA GELDİ?

Ceyhan Ticaret Odası’nda düzenlenen basın toplantısına çok sayıda oda başkanları katıldı. toplantıda EMBA konuşuldu.

YENİ Mİ AKLINIZ BAŞINIZA GELDİ?
  • 05 Kasım 2019, Salı 2:19

“ODA BAŞKANLARIMIZ UYUMUŞ”

 

Ceyhan Ticaret Odası Başkanı Şeref Can’ın daveti üzerine Ceyhan’daki oda başkanlarının katılımlarıyla gerçekleşen toplantıda, EMBA’nın mavi boncuk dağıtarak herkesi uyuttuğu ifade edildi. Ceyhan ve Yumurtalık’tan katılan Sivil Toplum Kuruluşu temsilcilerinin ortak noktası, EMBA’nın Ceyhan ve Yumurtalık’tan istihdam sağlanmadığı gerekçesiyle, EMBA yöneticilerini eleştirdiler.

 

Yumurtalık sınırları içerisinde faaliyet gösteren EMBA’nın inşaat aşamasında 4 Bin, yapım aşamasında ise 500 kişiye istihdam sağlayacağı ifade edilmiş ve bu durumun gerçekleşmemesi nedeniyle, Ticaret Odası’nda oda başkanları ile güç birliği yaparak, EMBA yöneticilerine gözdağı verilmek istendi. 

 

KADİR KANAT’LA YILLARCA NE YAPTINIZ?

 

EMBA’nın Genel Koordinatörü olarak, Ceyhan’daki bürokrat kesimle içli dışlı olan Kadir Kanat’ta oda başkanlarını uyuttuğu ortaya çıktı. Neredeyse birçok oda başkanlarıyla poz veren Kadir Kanat, ya verdiği sözü tutmadı, ya da bizimkileri ninniyle uyuttu. Oda başkanlarının aklı yeni mi başına geldi? Siyasi ve bürokrat ayağını iyi işleyerek, oda başkanlarıyla ‘Geyik’ zamanlar geçiren Kadir Kanat Ceyhan’daki görevini tamamlayıp köşesine çekilince, oda başkanları yeni uyandı.

 

“Oda Başkanlarına yutturmuşlar”

 

Ceyhan Ticaret Odası Başkanı Şeref Can konuşmasında şunlara yer verdi: “ EMBA’nın kurulum aşamasında 4 Bin kişiye istihdam sağlanacağı ve alışverişlerini bölge esnafından yapılacağı söylenmişti. Ancak görülen o ki, şu ana kadar verilen sözler yerine getirilmedi. “ diye konuştu. Toplantıda da bazı oda başkanları ortak düşünceyle açıklamalarda bulundu.  

 

Ceyhan’da yaşanan işsizlik sorununa derman olması beklenilen EMBA’dan ne tür açıklama geleceği merak konusu oldu.

 

HABER: ERSİN SUCU

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık