Vali Demirtaş 7/24 görevinin başında!

Vali Demirtaş 7/24 görevinin başında!
  • 15 Nisan 2020, Çarşamba 20:42

VALİ DEMİRTAŞ SEMT PAZARCILAR ESNAF ODASI YÖNETİM KURULUYLA BİR ARAYA GELDİ

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Semt Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Ahmet Akçay ile beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Esen, Ahmet Öz ve Mehmet Selim Güven ile makamında bir araya geldi.
Gerçekleştirilen görüşmede; koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında pazar yerlerinde uygulanması amacıyla alınan tedbirlerle ilgili değerlendirmelerde bulunuldu.


Devletin salgınla mücadele etmek için birçok karar aldığını; bu kararların uygulanmasının da vatandaşların öncelikli görevi olduğunu belirten Vali Demirtaş; Oda Başkanı Ahmet Akçay ile yönetim kurulu üyelerinden pazarcı esnafını belirlenen kurallara riayet etmeleri konusunda sık sık uyarmalarını ve tüm tedbirlerin titizlikle uygulanmasını istedi.

VALİ DEMİRTAŞ FIRINCILAR ODASI BAŞKANI ALİ TEKİN İLE BİR ARAYA GELDİ

Öte yandan yine Vali Mahmut Demirtaş, İçişleri Bakanlığı tarafından koronavirüs tedbirleri kapsamında bu hafta sonu uygulanacak olan sokağa çıkma yasağı öncesinde Adana Fırıncılar Odası Başkanı Ali Tekin ve beraberindeki heyetle bir araya geldi.
Gerçekleştirilen toplantıda; 17 Nisan Cuma günü saat 24.00 itibarı ile başlayıp 19 Nisan Pazar günü saat 24.00’te sona erecek olan sokağa çıkma yasağı süresince Adana genelinde hizmet vermeyi sürdürecek olan ekmek fırınlarının yapacakları çalışmalar tüm detaylarıyla ele alındı.


Sokağa çıkma yasağı süresince fırıncıların, su dağıtım şirketlerinin, PTT ve kargo şirketlerinin, sağlık kuruluşları ve eczanelerin il genelinde hizmet vermeyi sürdüreceklerini belirten Vali Demirtaş; “Fırıncılarımızın vatandaşımızı ekmeksiz bırakmamak için çalışmalarını sürdürmelerinin yanı sıra, Vefa Sosyal Destek Grubu üyelerimiz de ekmek dağıtmaya devam ederek vatandaşımızı bu süreçte mağdur etmeyecekler. Vatandaşlarımızdan istediğimiz tek şey; Devletimizce alınan tedbirlere uyarak evlerinde kalmaları.” diyerek çalışmalarda emek veren herkese teşekkür etti.

Ceyhanlılar, Kaymakamını alkışladı! Ceyhanlılar, Kaymakamını alkışladı!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık