“Türk Milleti yeni bir zafer kazanacak!”

“Türk Milleti yeni bir zafer kazanacak!”
  • 19 Nisan 2023, Çarşamba 13:30

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanlığı’nın mahalle temsilcilerine ve sandık görevlilerine yönelik düzenlediği iftarda tanışma ve kaynaşma sağlanırken, önemli mesajlar da verildi.

Programa katılan isimler…

MHP Adana İl Başkanlığı, mahalle temsilcilerine ve 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan seçimde görev alacak sandık görevlilerine iftar verdi. MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı’nın ev sahipliğinde düzenlenen iftar programına MHP Adana Milletvekilleri Muharrem Varlı, Ayşe Sibel Ersoy, MYK Üyesi Uğur Öztürk, Milletvekili Adayları, İl Divan Kurulu Üyeleri, Adana Ülkü Ocakları Başkanı Cem Tutsoy, Türk Eğitim-Sen Genel Başkan Yardımcısı Selahattin Dolgun, Adana 1954 FK Başkanı Menderes Kutlu ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri de katıldı.

Muharrem Varlı, muhalefetin yanlışlarına değindi

Programda konuşan MHP Adana Milletvekili ve Adayı Muharrem Varlı, muhalefetin Türkiye için büyük bir güvenlik tehdidi haline geldiğini söyledi.

Varlı “Karşımızda adına ‘Millet ittifakı’ denen bir yapı var. Bu ittifakı PKK, YPG, PYD, FETÖ, bilumum terör örgütleri, terör örgütünün temsilcisi HDP, dışarıda bütün emperyalist devletler ve yapılar destekliyor. Kime karşı? Ülkemize, milletimize hizmet etmek için gecesini gündüzüne katan Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde kurulan Cumhur İttifakı’na karşı.” İfadesini kullandı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık