SOĞUK ALGINLIĞI KAPALI MEKANLARI SEVİYOR!

SOĞUK ALGINLIĞI KAPALI MEKANLARI SEVİYOR!
  • 03 Kasım 2019, Pazar 21:37

Sonbaharın gelmesi ile beraber gün içerisinde hava sıcaklıklarında yaşanan iniş çıkışlar soğuk algınlığına kapı aralıyor. Çok kolay bulaşabilen ve tam anlamıyla bir tedavisi olmayan hastalık burun akıntısı, boğazda yanma ve kaşınma hissi gibi hafif belirtilerle başlıyor, 1-2 hafta içinde de kendiliğinden geçiyor.

Soğuk algınlığının özellikle kapalı mekanlarda çok kolay yayılabildiğini ve kronik hastalığı olanları daha çok etkilediğini söyleyen Medline Adana Hastanesi İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Meriç Zeydan, bu hastalığın tam anlamıyla bir tedavisi olmadığından tedavideki amacın belirtilerin ortadan kaldırılması olduğunu ifade ederek, “Eğer hastalık ilerleme gösterirse bronşit hatta zatürre gibi ciddi problemlere bile neden olabilir” diye uyarıyor.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık