Şeyimiz sağ olsun...

Şeyimiz sağ olsun...
  • 05 Ocak 2023, Perşembe 0:26

18 pişman meclis üyelerinin seçtiği, Ceyhan Belediyesi’nin şeyi, Ceyhan’da hizmet varmış gibi sahte kabadayı kılığına bürünerek, elini masaya vura vura; ‘benim reklam afişlerimi nasıl olurda caaart diye yırtarsınız” diyen şeyimizin reklam filmini izledik.

Bilbordlarının saldıraya uğradığını söyleyen, 18 pişmanın başına bela olan şeyimiz,“milletine düşmanlık edenlere geçit vermeyeceğiz” dedi.

SMA hastası Aslı kızımızın afişinin üstüne, kendi reklamını astıran kişiyi bu millet gördü

“Belediyemizin adil, şeffaf, hesap veren, demokrasiye ve hukuka uygun işleyişinden rahatsızlık duyanlar” diyen şeyimize hatırlatmak isterim; Temizlik ihalelerinde, ihale olmadan bir firma tarafından temizlik şantiyesine gelen kamyonları bu millet gördü.

Maaşını alamayan, mobbing yaptığınız belediye personelinin Ceyhan köprüsünde intihara teşebbüs eden o gencecik vatandaşı bu millet gördü.

Kapı dışarı ettiğiniz vatandaşı, şeyimizin özel kalem müdürü tarafından mobbinge maruz kalan Kadıneli personellerinizi bu millet gördü.

Ceyhan Devlet Hastanesi’nin yolunu CHP’li yandaşınıza ihale ettiğinizi bu millet gördü.

Ceyhan Belediyesi meclis toplantısında, borçlanma yetkisinin neden istendiğine dair hiçbir açıklama yapmadığınızı, paraları nerelere harcayacağınızı söylemeden,“verin şeyinize paraları” diyeni bu millet gördü.

Hesap veren belediye diyerek, yalanı şirinleştirdiğiniz bu millet gördü.

“Ceyhan’lıların alın teriyle kazandığı vergilerden oluşan belediye bütçesine göz koyanlar” diyen şeyimize, bir kez daha hatırlatmak isterim; “Tüyü bitmemiş yetimin, öksüzün, parasını reklam afişlerine harcadığınızı bu millet gördü.

“Belediyemizin Ceyhan’a, Ceyhanlı’ya yaptığı yatırımlara tahammül edemeyenler”diyen  Ceyhanlı vatandaşlarla alay eden şeyimizi bu millet gördü.

Nasıl olsa kadın belediye başkanıdır, gücü bize yetmez diyen arsızlar, alçaklık sizin, korkaklık sizde, hepinize, topunuza hodri meydan” diyen şeyimize hatırlatmak isterim; "öyle işkembeden atmak olmaz! CHP İlçe Başkanı aracılığıyla şeyimizi Hodri Meydan programına davet ettik: “Korkuyor karşına çıkmaya” dendi.

Şeyimiz iki kelimeyi bir araya getiremez, önüne ne yazıldıysa onu okur, okurken de kelime hataları yapar, benim şeyime dokunma şimdilik” dendi.

Buradan topunuza hodri meydan diyen şeyime sesleniyorum; Ceyhan kamuoyunda yapılan ankette yerle bir mi oldunuz, bu öfke onun öfkesi mi?

Öyleyse; Şeyimiz sağ olsun…

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık