Seyhan Belediyesi’nden, amatör futbol kulüplerine 207 bin TL destek

Seyhan Belediyesi’nden, amatör futbol kulüplerine 207 bin TL destek
  • 03 Kasım 2021, Çarşamba 21:19

Seyhan Belediyesi, Seyhanda faaliyetlerini sürdüren 38 amatör futbol kulübü’ne nakdi destekte bulundu. Amatör futbol kulüplerine toplamda 207 Bin TL’lik yardım gerçekleştirdiklerini belirten Seyhan Belediye Başkanı Akif  Kemal Akay, “ Amatör Spor bizim için çok önemli bir unsur. Desteklerimiz önümüzdeki süreçte imkanlar dahilinde artarak devam edecek” dedi.

BAŞKAN AKAY, “ SPOR YAŞANTIMIZIN ÖNEMLİ BİR PARÇASI”

Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Amatör Spor Kulüpleri (Futbol) branşına yardım töreninde konuşan Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “ Spor yaşantımızın önemli bir parçası.  Dijital teknoloji yüzünden çocuklarımız ve gençlerimiz eve kapandı. Gerek beden, gerek ruh sağlığı açısından çok önemli. Kötü alışkanlıklardan kurtaracak ana noktalardan bir tanesi. Günümüz dünyasında amatör kulüplerimizden yetişen çocuklarımız belli derecelere ulaştıkları zaman çok ciddi ekonomik değerler elde etme şansına sahipler.” dedi.

“155 AMATÖR SPOR KULÜBÜ’NE DESTEK OLACAĞIZ

Sporcu yapan kişi sayısının artması adına çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Akay, konuşmasını şöyle tamamladı, “ Pandemi nedeniyle yaşanılan ekonomik sıkıntıya rağmen kulüplerimize yardımcı olmaya çalıştık. Ulaşım konusunda da kulüplerimizin destekçisi durumundayız. Başarılı kulüplerimizin de her zaman yanında yer alacağız.Futbolun ardından salon sporlarımıza da gereken desteği vereceğiz. Genel toplamda 155 spor kulübümüz yardımlarımızdan faydalanacak”.

BOZAN’DAN,BAŞKAN AKAY’A TEŞEKKÜR

Seyhan Belediye Başkanı Akif  Kemal Akay’a, amatör spor kulüpleri (futbol) branşına yaptığı destekten dolayı çiçek verip teşekkür eden Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Ahmet Bozan, “ Göreve geldiği ilk günden itibaren kulüplerimiz adına olan taleplerimize her zaman olumlu bakan başkanımıza camiamız adına teşekkür ediyoruz. Kendisi her zaman içimizden birisi gibi davrandı. Amatör sporun daha iyi noktaya gelebilmesi adına imkanlar dahilinde desteğini esergimedi. Bundan sonraki süreçte de Seyhan Belediyemizin bizlerin her zaman yanında olup desteğini esirgemeyeceğine inanıyoruz” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık