Selçuk Kanlı'dan tarihi çağrı!

Selçuk Kanlı'dan tarihi çağrı!
  • 08 Aralık 2022, Perşembe 22:08

Ceyhan'ın il olmasıyla ilgili temenniler gün geçtikçe artarak devam ediyor. Yüzlerce iş insanı şehrin dört bir tarafına afişler astı. "Ceyhan İl Olmayı Hak Ediyor" afişleriyle, esnaf ve vatandaşlar, Ceyhan kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Tam Adana Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ersin Sucu ve Arslan Medya Grubu'nun başlattığı "Ceyhan İl Olmayı Hak Ediyor" kampanyasına yoğun ilgi gösteren vatandaşlar kenetlendi. 

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem ve Ceyhan Ticaret Odası Başkanı Şeref Can'ın dışında, tüm STK Başkanları Ceyhan'da afişler asarak, vatandaşa; "Bizlerde Varız" mesajı verdi. Birlik ve beraberliğin olduğu bu günlerde, 6 Ocak Esnaf Sanatkarlar ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Selçuk Kanlı tarihi çağrıda bulundu.

Kanlı şöyle konuştu: "Ceyhan'ın il olmasını isteyen vatandaşlarımızın kenetlenmesini takdirle karşılıyorum. Görüyoruz ki; Ceyhan esnafı ve vatandaşlar kenetlenmiş, birlik mesajları vererek, Ceyhan'ı afişlerle donatıyorlar. STK Başkanları olarak, acilen bir araya gelip, vatandaşlarımızın sesine yüksek tondan ses vererek, bizler de varız demeliyiz" dedi.

Başkan Selçuk Kanlı'nın bu çağrısıyla; STK Başkanlarının bir araya gelip, gelmeyeceği merak konusu oldu. 

CEYHAN İL OLUYOR! CEYHAN İL OLUYOR!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık