Sarıeroğlu’dan Türk-İş’e ziyaret

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Jülide Sarıeroğlu, beraberinde Seyhan İlçe Başkanı Mustafa Özkan, İl Başkan Yardımcıları Faruk Aytek, Şahin Cerit ve İl, İlçe yöneticileri ile birlikte Türk-İş 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar’ı ziyaret etti.

Sarıeroğlu’dan Türk-İş’e ziyaret
  • 27 Aralık 2021, Pazartesi 19:45

Türk-İş’e bağlı Sendika Başkanlarının da hazır bulunduğu ziyaret oldukça samimi bir ortamda gerçekleşti. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Jülide Sarıeroğlu, ülke ve kent gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu, çalışma hayatında var olan sorunların çözümü konusunda hükümet olarak ciddi çalışmalar sergilediklerini ifade etti.

YASAL DÜZENLEMELER YAPILMALI

Türk-İş 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar, Sendika Başkanlarını tanıttı ve faaliyetleri hakkında kısa bilgiler verdi. Yılbaşından geçerli olacak yeni asgari ücretin, çalışanlara biraz olsun nefes aldırdığını ifade eden Edip Gülnar, “Bununla birlikte asgari ücretin üzerindeki vergi diliminin kaldırılmasını yıllardır dile getiriyorduk, bu dönem vergi diliminin kaldırılması yerinde bir karar oldu. Yine Asgari Geçim İndirimi konusunda da tarafların mağdur olmaması için gerekli yasal düzenlemelerin yapılmasını istiyoruz” diye konuştu.

 

Adalet Bakanı Gül, Yüreğir Belediyesi’ni Ziyaret Etti Adalet Bakanı Gül, Yüreğir Belediyesi’ni Ziyaret Etti

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık