Rüşvet iddiasıyla şüpheli Hülya Erdem'in skandalları!

Rüşvet iddiasıyla şüpheli Hülya Erdem'in skandalları!
  • 03 Haziran 2021, Perşembe 23:33

Paralar buhar mı oldu?

Türkiye’de skandalların en çok konuşulduğu belediye olarak lanse edilen Ceyhan Belediyesi’nde başkan krizi devam ediyor.

Rüşvet skandalıyla gündeme gelen Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem’in iş bilmez yönetim şekli nedeniyle Ceyhanlılar tarafından sık sık eleştiriliyor.

Ceyhan Belediyesi’ne yapılan rüşvet operasyonunda sanık olarak yargılanan Belediye Başkanı Hülya Erdem hakkında hazırlanan iddianame Ceyhan gündemine bomba gibi düştü.

İddianamede şu sözlere yer verildi;

“Şüpheli Hülya Erdem’in ilçede bulunan müteahhitlerle toplantı yaparak işlemlerinin hızlı ilerlemesi ruhsatları alabilmeleri amacıyla Ceyhanspor’a bağış yapmaları gerektiğinin bildirildiği müteahhitler konumunda bulunan şüphelilerin ise gerek şüpheli Gül Derya Demir, gerek şüpheli Hülya Erdem, gerekse şüpheli Şevket Açan tarafından her ruhsat başvurularında Ceyhanspor’a yönlendirilerek bağış yaptırıldıkları, Ceyhanspor’un alınan rüşvet paralarını aklamak amacıyla paravan olarak kullanıldığı, kaldı ki  Ceyhanspor hakkında gelir uzamanı tarafından alınan bilir kişi raporunda da 2009 yılında derneğin 1,238,045 TL  bağış gelirinin bulunduğu harcama tutarının ise 189,890,49 TL olduğunun tespit edildiği, 965,154,51 TL paranın banka hesaplarında ve dernek kasasında bulunmadığı bu suretle şüphelilerin rüşvet suçundan elde ettikleri paraları Ceyhanspor özel hukuk tüzel kişisi vasıtasıyla akladıkları…”

İddianamede yer alan paraların akıbetinin ne olduğu bilinmezken, Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem şüpheli sanık olarak yargılandığı davada kamuoyuna hiçbir açıklama yapmadı.

Hani Kadın savunucusuydun?

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem’in İş bilmezliği nedeniyle Ceyhan’ın kaderiyle oynamaya devam ediyor.

Rüşvetten şüpheli olarak yargılanan Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem’in belediye içinde yarattığı huzursuzluklar nedeniyle işçiler tarafından ah aldığı öne sürülürken, kadrolu personelleri usulsüz şekilde sürdüğü iddia edildi. Ceyhan Emniyet Müdürlüğü’nün Ceyhan Belediyesi’nden 2 temizlik elemanı talebi üzerine, Erdem tarafından kadrolu 2 kadın temizlik personelini Ceyhan Emniyet Müdürlüğü’ne zorla gönderdiği ve kadın temizlik personellerinden Berna Ürey’in gitmek istemediği, Ceyhan Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz’la da konuyu paylaştığı ve daha sonra sağlık raporu aldığı öne sürüldü. Hülya Erdem’in sürekli dile getirdiği ‘KADINELİ’ sözde kadın savunucusu olarak rol alması tepkilere neden oldu.

Hülya Erdem’in ikiyüzü!

Ceyhan Emniyet Müdürlüğü’nün talebi üzerine, 2 temizlik personeli talebini karşılayan Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem’in işte iki yüzü:
2 kadrolu kadın temizlik personelini zorla gönderdiği (sürerek) Gitmek istemeyen kadın personelin sağlık raporu alarak Hülya Erdem’e direndiği öne sürüldü. (NEREDE KADIN SAVUNUCUSU?) Bir yandan da yakınında bulunan başka kadın personelinin kadrosu için Ankara yollarına düşen Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, özel kalem müdürü olarak görev yapan Öznur Akçan için Ankara’yı mesken tuttu. Ceyhan’ın delik deşik yollarını umursamayan, vatandaşın tepkisine kulak kapatan Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Özel Kalem Müdürü Öznur Akçan’ın kadrolu personel yapmak için Ankara’da görüşmeler yaptı. İşlerinin daha kolay ilerlemesi için AK Partili Ceyhanlı siyasetçiden destek istediği ve görüşmelerinde yardımcı olduğu iddia edildi. CHP’li Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem’in Millet İttifakı’ndan uzaklaştığı Cumhur İttifakı’na daha sıcak baktığı öne sürüldü. Bunca skandallarla anılan CHP’li Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem’in ayak oyunlarından ne zaman vazgeçeceği ve bir an önce Ceyhan’ın yollarına çözüm bulması gerektiği, vatandaşlar tarafından ifade edildi. Ceyhan’da hiçbir projesi olamayan, sahte sloganlarla algı yapan Hülya Erdem’e tepkiler gün gün artarken, CHP’nin kurmayları da sessizliğini korumaya devam ediyor.

Hülya Erdem Müteahhitin iddialarına cevap verecek mi? Hülya Erdem Müteahhitin iddialarına cevap verecek mi?

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık