ÖMER ÇELİK YÜREĞİR BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ

ÖMER ÇELİK YÜREĞİR BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ
  • 18 Kasım 2019, Pazartesi 14:59

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir’i makamında ziyaret edip başarı dileklerinde bulundu. Yerel seçimlerin ardından hizmet döneminin başladığını belirten Ömer Çelik "Yüreğir bizim için çok kıymetli bir yer. Bu ilçenin her sokağında, her kaldırımında bir anımız var. Vatandaşlarımızla en çok buluştuğumuz ilçelerin başında geliyor. Kocaispir kardeşimizin kazanması beni en çok memnun eden hususlardan biri olmuştur. Daha önce Yüreğir’de pek çok hizmete imza attık. Yeni dönemde Fatih Başkanımızın liderliğinde çok daha  büyük hizmetlere imza atacağız." dedi.

Yeni dönemde Yüreğir'de büyük hizmetler gerçekleşeceğini dile getiren Ömer Çelik, "Bayrak daha ileriye taşınacak. Zaten çok çalışkan bir başkanımız var. Sürekli sahada. Belediyeyi makamdan değil sokaktan yöneten bir belediye başkanımız. Onun için kendisini tebrik ediyor bir kez daha hayırlı olsun diyorum.'' şeklinde konuştu.

HER KONUDA BİZE DESTEK OLUYOR

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'in ziyaretinden mutlu olduğunu belirten Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, ''Sayın Bakanımızın belediyemizi teşriflerinden dolayı çalışma arkadaşlarımız ve ekibimiz adına şükranlarımı arz ediyorum. 31 Mart zatıalinizin buyurduğu üzere zor ve meşakkatli bir seçim süreciydi. Hep beraber çalıştık. Halkımız bir irade ortaya koydu. Bize bu görevi tevcih etti. Görevimizin ağırlığının farkındayız. Bizi bu göreve görevlendiren büyüklerimiz ve zatıaliniz olmak üzere yine oylarıyla destekleyen tüm halkımıza layık olacak bir belediye başkanlığı görevini ifa etmek istiyoruz. Bu manada buyurduğunuz gibi sahalardayız. Halkımızla temas halindeyiz.

31 Mart seçimlerine kadar hep ifade ettim. Cumhur ittifakının adayıydım. Fakat seçimden sonra tüm Yüreğir'in belediye başkanı olma sorumluluğunun bilincindeyim. Umarım bu bilince uygun işler yaparız. Bugüne kadar belediyemize ve şahsıma duyduğunuz güven için teşekkür ediyorum.

Bundan sonraki süreçte Yüreğir'de daha iyi hizmet noktasında önümüzü açacağınıza inancımız tamdır. Her zaman sizi bir siyaset büyüğü bir ağabey olarak biliyorum. Ne zaman  arasak mutlaka bize bir dönüş yapıyorsunuz, önümüzü açıyorsunuz. Daha güzel hizmetleri birlikte yapmak dileğiyle. Geldiğiniz için teşekkür ediyorum.'' diyerek ziyaretten mutlu olduklarını belirtti.

Başkan Kocaispir'i Ömer Çelik beraberinde AK Parti Adana İl Başkanı Şerif Güler, Yüreğir İlçe Başkanı Yaşar Turan, İl Gençlik Kollar Başkanı Furkan Bozkurt, Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Ozan Gülaçtı ve belediye meclis üyeleri ile birlikte ziyaret etti.

Ömer Çelik’ten Zeydan Karalar’a ziyaret Ömer Çelik’ten Zeydan Karalar’a ziyaret

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık