Muhtarların yeni başkanı Eren Ulaş oldu

Ceyhan Muhtarlar Derneği Başkanlığına Eren Ulaş atandı. Eren Ulaş ve yönetimi, 6 ay içerisinde derneği seçime götürecek.

Muhtarların yeni başkanı Eren Ulaş oldu
  • 12 Ocak 2020, Pazar 22:14

Ceyhan Muhtarlar Derneği Başkanlığına Eren Ulaş atandı. Eren Ulaş ve yönetimi, 6 ay içerisinde derneği seçime götürecek.

Türkiye Muhtarlar Derneği Genel Başkanı Ramazan Özünal başkanlığındaki yönetim kurulunun kararıyla Ceyhan Muhtarlar Derneği'nin başkanlığına Konakoğlu Mahalle Muhtarı Eren Ulaş atandı. Eren Ulaş ve yönetimi, 6 ay içerisinde pasif durumdaki derneği aktif hale getirip seçime götürmekle görevlendirildi.

MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Türkiye Muhtarlar Derneği'ne bağlı Ceyhan Muhtarlar Derneği Başkanlığı görevi tevdil edilen Eren Ulaş, ilçedeki muhtarlarla Ceyhan Öğretmenevi'nde bir araya geldi. Türkiye Muhtarlar Derneği Genel Başkanı Ramazan Özünal ve yönetim kurulunun kararını muhtarlara açıklayan Muhtar Ulaş; "Bana verilen bu görev benim için bir gururdur. Muhtarlar olarak mahallelerimizde sevilen, sayılan ve saygı duyulan bireyleriz. Görevimiz itibarıyla halkla devlet arasında köprüyüz. Ancak, şunu iyi bilmeliyiz ki tek çatı altında, birlikte olursak daha da güçlü oluruz. Şimdi bize düşen görev, pasif durumda olan derneğimizi aktif hale getirip, hızlı bir şekilde yeni seçilen muhtar arkadaşlarımızın üyeliklerini yapıp, en kısa zamanda derneğimizi seçime götürmektir. İlçemizdeki 112 muhtar arkadaşımızla beraber hareket edeceğiz" dedi.

YENİ YÖNETİM ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU

Eren Ulaş başkanlığındaki Ceyhan Muhtarlar Derneği yönetimi şu isimlerden oluştu: Şenol Mursel, Mehmet Hanifi Gürler, Metin Dündar, Mehmet Yalım, Mahmut Demir, Osman Albayrak, Yusuf Kevük, Duran Tüzün ve Yusuf Değirmenci

MUHTARLAR'DAN ULAŞ'A DESTEK

Gerçekleşen toplantıya katılan mahalle muhtarları, başkanlığa atanan Eren Ulaş ve yönetimini tebrik ederek, 'Ceyhan Muhtarlar Derneği'nin tekrardan aktif hale getirilmesi hepimizin ortak arzusudur. Eren Ulaş hem genç hem de bilgili bir arkadaşımızdır. Görevi layıkıyla yapacağına inanıyoruz. Bu bağlamda federasyonumuza teşekkür ediyoruz" diye düşüncelerini belirttiler.

Muhtar Eren Ulaş'tan Kurtuluş Bayramı mesajı Muhtar Eren Ulaş'tan Kurtuluş Bayramı mesajı

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık