Kocaispir, vatandaşların talep ve önerilerini dinledi...

Kocaispir, vatandaşların talep ve önerilerini dinledi...
  • 24 Ekim 2022, Pazartesi 20:35

YENİDOĞAN’DA AKŞAM ÇAYI

Yüreğir Belediyesi’nin başlattığı ‘Akşam Çayı Buluşmaları’ Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir’in katılımıyla devam ediyor. Başkan Kocaispir bu hafta Yenidoğan Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.


Yüreğir Belediyesi’nin her hafta bir mahallede gerçekleştirdiği ‘Akşam Çayı Buluşmaları’ Yenidoğan Mahallesi ile devam etti. Yenidoğan Semt Pazarı Alanı’nda düzenlenen etkinliğe mahalle sakinleri yoğun ilgi gösterdi. Çay, tatlı ve ikramlarla başlayan programda çocuklara yönelik atlı karınca, yüz boyama, palyaço gösterimi gibi eğlenceli aktiviteler gerçekleştirildi. Doyasıya eğlenen çocuklara pamuk şeker, şerbet ve patlamış mısır ikram edildi.


Başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin de hazır bulunduğu etkinlikte vatandaşlarla bire bir sohbet eden Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini dinleyerek çözüm noktasında yardımcı oldu.
Toplantı boyunca vatandaşlardan gelen taleplerin hızlıca çözüme kavuşturulması için talimat veren Başkan Kocaispir’e mahalle sakinleri teşekkür etti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık