Kocaispir, 'Bu yıl buruk bir bayram yaşayacağız'

Kocaispir, 'Bu yıl buruk bir bayram yaşayacağız'
  • 19 Nisan 2023, Çarşamba 14:45

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Vatandaşların Ramazan Bayramı’nı kutlayan Başkan Kocaispir, 6 Şubat’ta yaşanan büyük afet nedeniyle bu yıl buruk bir bayram yaşanacağını belirterek depremlerde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır diledi.

Başkan Kocaispir, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Mesajında, bayramların, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerden biri olduğuna işaret eden Başkan Kocaispir, şunları kaydetti:

“Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir.

Yepyeni umutlarla girdiğimiz yeni yılda ne yazık ki 6 Şubat Depremi ile çok büyük bir acı yaşadık. Kahramanmaraş merkezli, 11 ilimizi etkileyen ve on binlerce insanımızın yaşamını yitirmesine neden olan deprem felaketi ile yitirdiğimiz canlar, anılar, tarihin tanığı, medeniyetin beşiğiyken yok olan güzelim şehirler hepimizin ruhlarında derin izler bıraktı. Yaşadığımız bu büyük afet nedeniyle bu yıl buruk bir bayram yaşayacak, birbirimize sarılıp destek olarak yaraları saracağız. Öncelikle depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve tüm ülkemize sabırlar diliyorum. Bu vesile ile tüm halkımızın rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Ramazan Bayramını kutluyorum.”

 

Başkan Karalar, Büyükşehir çalışanlarının bayramını kutladı Başkan Karalar, Büyükşehir çalışanlarının bayramını kutladı

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık