“KOÇ GİBİ HOCA” SESLERİ YÜKSELDİ

Ceyhanspor’da yüzler gülüyor. Yeşil Beyazlı ekibin Koç hocası, takımı zirveye adım adım çıkartıyor.

“KOÇ GİBİ HOCA” SESLERİ YÜKSELDİ
  • 07 Kasım 2019, Perşembe 0:04

Ceyhanspor’da yüzler gülüyor. Yeşil Beyazlı ekibin Koç hocası, takımı zirveye adım adım çıkartıyor. Taraftarlarıyla kenetlenen Ceyhanspor, Bal Ligi 5. grupta İçel ve İskenderun’un ardından 3. sırada yerini aldı. 7 Karşılaşmadan 5 galibiyet 2 mağlubiyetle ayrılan yeşil beyazlılar, 19 puanı bulunan İçel İdmanyurduspor  ve 5 Temmuz İskenderunspor’un enselerinde takibini sürdürüyor.

 “Yönetimin doğru hamlesi sporseverleri sevindirdi”

Yeşil Beyazlılar, bu sezon istediği sonuçları alarak “O Sene Bu sene” sloganıyla adını 3. Lige yazdırmanın hesaplarını yapıyor. Ceyhan’ın öz evladı ve alt yapıdan bu yana Ceyhanspor’a emek veren başarılı Teknik Direktör Serhat Koç’un başarısı, sporseverlerin dikkatinden kaçmadı. Koç’u takımın başına getiren Ceyhanspor yöneticileri, taraftarların övgüsünü aldı. Özlenen 3. Lighasreti, başarılı teknik direktör Sehat Koç’la son bulacak sesleri yükseldi.    

Ceyhanspor, 10 Kasım Pazar günü saat 14.00’de,Elit Naturel Eşmakaya Sultanhanıspor’u konuk edecek.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık