Kaymakam Yılmaz, Camuzağılı, Üçdut Yeşilova, Çatalhöyük mahallelerini ziyaret etti

Kaymakam Yılmaz, Camuzağılı, Üçdut Yeşilova, Çatalhöyük mahallelerini ziyaret etti
  • 28 Ocak 2021, Perşembe 17:38

Ceyhan Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz, ziyaretinde vatandaşların ve mahallenin kamu hizmetleri ile ilgili diğer ihtiyaçlarını tespit amacıyla Mahalle Muhtarlarıyla bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

 Mahalle sakinlerini de dinleyen Kaymakam Yılmaz, vatandaşlardan bilgiler aldı; kamu hizmetlerinin sunumu konusundaki taleplerini dinledi; mahallelerin ihtiyaçlarının karşılanması için takipçi olacağını söyledi ve Mahallelerde faaliyet gösteren esnafı da ziyaret etti.

Sorunlarını dile getiren vatandaşlar ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

Ceyhan’a geldiği günden bu yana, ihtiyaç sahiplerinin sorunlarını kısa sürede çözüme kavuşturmasıyla bilinen Ceyhan Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz, Ceyhanlıların takdirini toplamaya devam ediyor. İlçemizdeki sanayi bölgesiyle ilgili gerçekleştirdiği girişimlerle, Ceyhan’ı daha iyi konuma getirme cabasıyla göz dolduran Kaymakam Yılmaz, Ceyhan’a umut oldu. Ceyhan’ın gelişimine kısa sürede katkı sunan ilçe Kaymakamı Bayram Yılmaz’a, Ceyhanlılar tarafından “Bayram Baba’ lakabı takıldı.

Geçtiğimiz aylarda, Pandemi nedeniyle, sağlık çalışanlarını balkonlardan alkışlayan Ceyhanlı vatandaşlar Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek, ilçe Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz’ı balkonlardan alkışlayıp, videolu destek vermişti. Kaymakam Yılmaz’da vatandaşlara karşılık vererek, çektiği video ile, Ceyhanlı vatandaşları alkışlamış, birlik ve beraberliğin anlamını vurgulamıştı.

Ceyhan’ın gelişimi için seferber olan Ceyhan Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz, Ceyhan’ı sokak sokak gezerek vatandaşların sorunlarını çözüme kavuşturmaya devam ediyor.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık